Høytidelig åpning av Meny i går. Butikksjef Erik Husteli klippet snoren. Til høyre driftssjef for Meny i region vest, Christian Myredal. Direktør Thomas Skålnes i Sartor Storsenter bakerst. Foto: vnr.no

– Årets innvielsesfest

edit today

– Åpningen av Meny markerer at vi tar i bruk Sartorgården. Det er årets begivenhet for oss, og en stor markering i utviklingen av Sotra Kystby. Sartorgården ligger sentralt ved Sotra-plassen og hovedgaten i den nye byen, og blir et landemerke i byen, sa direktør Thomas Skålnes i Sartor Storsenter, før snoren ble klippet på høytidelig vis. – Dette er en viktig og gledelig begivenhet for handelsnæringen og for Vest Næringsråd. Handel blir et viktig satsingsområde i VNR i årene fremover, sier VNR-leder Per C. Aarsand.

– Viktig marked på Sotra

Matvarebutikken i Sartorgården er nummer 19 i rekken av Meny-butikker i Hordaland – og den flotteste til nå, mener driftssjef for Meny i region vest, Christian Myredal. – Sotra er et viktig område i vekst, og en av de få regionene i fylket hvor vi ikke har vært etablert. Nå var timingen rett. Vi tror at det er et marked for det konseptet vi tilbyr, vi har først og fremst en skikkelig god ferskvareavdeling og et bredt utvalg, sier butikksjef Erik Husteli med et smil.

Noe for enhver smak

Kundene som hadde møtt opp for anledningen kunne entre butikken via den røde løperen. Med 14.000 varer i hyllene, fra lavprisprodukter til eksotiske delikatesser, appellerer Meny til mange målgrupper. – Her er det noe for de prisbevisste og de som er på jakt etter det lille ekstra til en spesiell anledning. Det mener Vibeke Andersen, en av kundene som fikk med seg åpningsfesten torsdag denne uken. – Jeg synes det er veldig bra å ha et slikt tilbud blant matvarebutikkene. Selv om jeg bor på Ågotnes kommer jeg nok til å handle på Meny hver uke, legger hun til.

Søndagsåpent

– Endelig en søndagsåpen butikk på Straume, kommenterer Pernille Takle, som var den aller første kunden som ble ekspedert hos Meny. – Jeg har savnet et tilbud om søndagen, og kommer definitivt til å bruke butikken mye, nettopp av den grunn, sier hun. I tillegg til Meny i første etasje og parkering i underetasjen, vil Sartorgården ha kontorer i andre etasje, blant annet DNB, og 51 leiligheter i resten av bygget. Innflytting i leilighetene blir etter sommerferien.      

Les også

Meny