NYTT SOTRA-KONTOR: Cathrine Braaten og Jon-Frode Bosåen i Bemanningsbyraaet er klar for å gi råd og skaffe arbeidskraft.

Bemanningsbyraaet satser på Sotra

edit today

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Fra før av har selskapet kontor i Bergen, men nå ønsker de å få til spennende prosjekter sammen med lokale og nasjonale aktører på Sotra.

Tirsdag 1. mars åpnet de nytt kontor på Ågotnes.

–  Vi åpner kontor på Sotra for å styrke vår satsning som en fleksibel og aktiv samarbeidspartner for bedrifter i Hordaland på bemanning og rekrutteringssiden innenfor våre fagområder, sier Mona Lavik Sletten, daglig leder og partner i Bemanningsbyraaet, til VNR.no.

Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft innenfor følgende bransjer:

  • Økonomi og regnskap
  • Kontor, administrasjon og ledelse
  • Salg og marked
  • IT og ingeniører
  • Lager, logistikk og sjåfører
  • Produksjon
ÅGOTNES-KONTOR: Bemanningsbyraaets kontor ligger på Bleivassvegen 1 på Ågotnes.

ÅGOTNES-KONTOR: Bemanningsbyraaets kontor ligger på Bleivassvegen 1 på Ågotnes.

LES OGSÅ: Den vanskelige jobbjakten

Fortsatt mulig å få jobb

Det er 20 prosent flere langtidsledige i region vest, sammenlignet med samme tid i fjor. Ifølge NAV har arbeidsledigheten økt mest i Hordaland. Bemanningsbyraaet ser likevel lyst på jobbmulighetene.

–  Det finnes fortsatt jobber der ute. Selv om det er et marked som har sine utfordringer, er det viktig at man våger å satse, påpeker Sletten.

Bemanningsrådgiverne Cathrine Braaten og Jon-Frode Bosåen vil være tilstede på Ågotnes-kontoret flere dager i uken. Sletten vil også være der et par dager i uken.

– Hvorfor skal man registrere seg hos dere? 

– De fleste bedrifter har ansettelsesstopp, men har fortsatt mulighet til å leie inn arbeidskraft. Det er ikke alle jobber som lyses ut. Vi har et stort nettverk, tilbyr god oppfølging og karrieremuligheter, opplyser Braaten.

Mona Lavik Sletten, Jon-Frode Bosåen og Cathrine Braaten fra Bemanningsbyraaet fikk besøk av varaordfører Tom Georg Indrevik da de åpnet kontor på Ågotnes 1. mars 2016.

Mona Lavik Sletten, Jon-Frode Bosåen og Cathrine Braaten fra Bemanningsbyraaet fikk besøk av varaordfører Tom Georg Indrevik da de åpnet kontor på Ågotnes 1. mars 2016.

–  Viktig å ha kontor på Sotra

Varaordfører i Fjell, Tom-Georg Indrevik, er glad for at Bemanningsbyraaet har åpnet kontor på Sotra og at de våger å satse i disse nedgangstider.

– Bemanningsbyraaet har innsett at skal de ha business, så må de være her ute på Sotra. Det er for tiden stigende arbeidsledighet og da er det positivt å ha noen som kjenner vårt lokale næringsliv. All aktivitet skaper aktivitet, sier Indrevik.

Varaordføreren tror flere bedrifter vil bevege seg mot å skaffe fleksibel arbeidskraft.

– Bemanningsbyråene er flinke til å koble arbeidsgiver og arbeidstaker. De hjelper bedrifter til å se muligheter som de selv ikke ser. Vi håper dette fører til mange nye etableringer, forteller Indrevik.

Les også

Meny