Foto: Fotografen AS/Fjordline.no

Bli med på Digitaliseringscruise 11. -13. april

edit today

I samarbeid med SpareBank 1 SR-Bank og Fjord Line inviterer Vest Næringsråd til et «Digitaliseringscruice» fra 11. – 13-. april til sterkt reduserte priser.

Det vil bli faglige foredrag og innlegg fra bedrifter i regionen som jobber med nye digitale markedskrav og forretningsmodeller. Erik Hanøy vil  avslutte det faglige programmet med foredraget «Skap deg en bedre arbeidsdag».

Motiverende og relasjonsbyggende 2-dagers cruise til Danmark

Kurset vil ha en praktisk tilnærming til hvordan den enkelte bedrift kan digitalisere og forbedre sin konkurranseposisjon. Det legges opp til faglige tema mellom klokken 13:30 og 19:00. Resten av turen står det sosiale i fokus, med rikelig tid til nettverksbygging.

− Dette ser vi frem til! Vi har allerede vært i kontakt med flere bedrifter som kan tenke seg å bidra med presentasjoner og foredrag. VNR har fått et meget godt pristilbud fra vårt medlem Fjord Line, og vi gleder oss til å komme tilbake med endelig program og invitasjon i januar, sier Henning Hauso, daglig leder i Vest Næringsråd.

Om interessen er stor nok, vil VNR og SpareBank 1 SR-Bank vurdere å utarbeide et eget program for digitalisering og effektivisering til høsten.

Endelig program og invitasjon kommer i løpet av januar 2018. Følg med – og sett av datoene allerede nå!

Les også

Meny