Brødrene Ulveseth med rekordavtale

edit today
– Dette er den største samarbeidsavtalen vi har signert som klubb, sier Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

Brødrene Ulveseth AS har skrevet ny avtale med Sotra Sportsklubb og er nå en av klubbens hovedsponsorer sammen med Sparebanken Vest, Sartor Drange og Straume Mesterbygg. Avtalen gir ett betydelig tilskudd til klubbdriften, og vil bety ett vesentlig løft – spesielt i en tid der vi alle merker at alt blir dyrere, skriver klubben og bedriften i en pressemelding.

Brødrene Ulveseth er en av Vestlands største entreprenørbedrifter med nybygg, rehabilitering og eiendomsutvikling som de viktigste områdene. Bedriften og de 138 ansatte holder til i Godvik, men eies av Ulveseth-familien. Det aller meste av området rundt Straume Idrettspark er bygget av den nye hovedsponsoren.

– Dette er den største samarbeidsavtalen vi har signert som klubb, og jeg er veldig glad og stolt over at Brødrene Ulveseth AS ser en så stor verdi i det å støtte oppunder vårt barne- og ungdomsarbeid, sier Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

– Det er veldig kjekt å ha anledning til å støtte det fantastiske arbeidet som gjøres i Sotra Sportsklubb. Som utbygger i området ser vi det store behovet for et idrettslag. Vi liker spesielt godt klubbens tydelige profil som breddeklubb og hvordan dette ivaretas av både frivillige og ansatte, sier Inger Kristin Ulveseth i pressemeldingen.

Les også

Meny