Bygger beredskap for Sture

edit today
40 mennesker er nå ferdig utdannet, klare til å rykke ut dersom krisen oppstår. Igjen.

I sin kontrakt med Equinor har Novumare forpliktet seg til å kurse en beredskapsstyrke med fem timers responstid for Sture-terminalen.

Torsdag i forrige uke ble siste kursdag avsluttet, og rundt 40 personer er nå klare til å gå i rotasjon i hjemmevakt hele døgnet hele året.

– Gruppen består av folk med forskjellig bakgrunn, men de har det til felles at de er interessert i beredskap og har et ønske om å rykke ut ved behov, forteller daglig leder i Novumare, Odd Gunnar Jørgensen.

Sture-terminalen mottar råolje fra fem ulike oljefelt i Nordsjøen, og har minst 120 anløp av oljetankskip og LPG-tankskip hvert eneste år.

– Beredskapsgruppen vi utdanner er fleksible, kompetente og blir en motivert «muskel» som står til Sture-terminalens disposisjon døgnet rundt, sier Jørgensen.

Utvider staben

Novumare ble etablert for to år siden, og har siden da opplevd en jevn vekst med flere oppdrag. Selskapet har vært med fra starten av i Gründerparken Vest. Denne høsten er det spesielt nye kontrakter med Equinor og Kystverket som gjør at selskapet trenger flere ansatte.

Akkurat nå søker Jørgensen etter en erfaren rådgiver innen beredskap og sikkerhet.

– Vi ønsker en person som kan gi Novumare en ny dimensjon i det vi kan tilby, og som kompletterer dagens mer operative mannskap, sier den daglige lederen.

Les mer om stillingen på Finn.no her!

Les også

keyboard_arrow_up