Utvider fondet med 200.000,-

edit today

Se hvem som har fått støtte tidligere og se kriteriene for å søke her!

Sparebanken Vest har besluttet å nesten doble støttebeløpet til Sparebanken Vest – VNR-fondet, fra 250.000 – 450.000 kroner. Det ble kunngjort på Marstreffet til Vest Næringsråd i formiddag.

– Dette gjør vi fordi vi vil gjøre livet enda litt bedre for folk på Vestlandet, sa Margunn Bjørnestad, regionbanksjef for bedriftsmarked i Sparebanken Vest på Marstreffet.

To utdelinger

Vest Næringsråd forvalter fondsmidlene. Det er 9. året på rad det blir delt ut penger til næringsskapende formål fra dette fondet. Frem til nå har pengene blitt utdelt på Høstfesten, VNRs «årsfest».

For at enda flere skal få mulighet til å søke om støtte, vil det fra 2015 være to søknadsrunder med utdeling både på Maitreffet og på Høstfesten i november.

– Fristen for å søke om støtte er allerede 23. april så her er det bare å hive seg rundt om noen sitter med en gründer i magen eller ønsker å realisere et prosjekt i egen bedrift! Sa VNR-lederen til de rundt 80 deltakerne på Marstreffet.

Skoleprosjekter

Les også: Nå skal enda flere få støtte

Som historikken viser er det enormt mange tiltak som har fått støtte fra fondet, innenfor mange ulike næringsområder og mange har utviklet seg videre og gitt bærekraftige resultater.

De siste årene har også skole-prosjekter fått støtte (SimSubsea, Utanfor boksen) og VNR engasjerer seg sterkt i utviklingen av det vi kaller «Kunnskapsbyen», som til syvende og sist handler om å stimulere til etablering av kompetansearbeidsplasser i regionen. Leverandører av nødvendig kunnskap og kloke hoder til Sotra Kystby!

Les også

Meny