Foto: Holberg Travel.

Flyr deg på jobb – og onkel hjem fra Amerika

edit today

Holberg Travel har spesialisert seg på forretning- og bemanningsreiser, og har loset mange arbeidere fra vår region på jobb. Erfaringen er at reisene og behovene blir mer komplekse. – Folk må raskt frem til rare steder, og de trenger gjerne rask hjelp underveis – til alle døgnets tider. Vi erfarer at kompetanse på reiser blir mer etterspurt, sier daglig leder Anne-Merete Ask i Holberg Travel til vnr.no.

Vil bringe Onkel hjem fra Amerika

Vi reiser mindre til utlandet enn tidligere, mens antall flyreiser i Norge økte med 10 prosent i fjor. Det er i hovedsak bedriftsmarkedet Holberg Travel har konsentrert sin aktivitet mot, men nå snuser de på nye markeder innen reisesegmentet. – Vi planlegger et samarbeid med en aktør i Amerika om å arrangere «slektsreiser» for amerikanere som har røtter på Vestlandet, forteller Ask og legger til at de er åpne for andre samarbeidsprosjekter også.

Norge som reisemål

– Vi er et lite byrå som kan gjøre det vi vil. Vi ønsker å ta en større del av markedet, og ser på hvilke muligheter som finnes for å dra nytte av Norge som reisemål. Vår styrke er lave priser, god service og kompetanse på reiser – men vi har ikke vært så flinke til å profilere oss, sier Ask. I disse dager lanserer Holberg Travel nye websider med online booking og ny logo.

Les også

Meny