Foto: Nordre Fjell Friidrett.

Gi dine ansatte en kickstart etter ferien!

edit today

Mosjonsløpet Liatårnet Opp ble arrangert for første gang i fjor, med 160 deltakere. – Vi var veldig fornøyde med at så mange stilte i fjor, selv med regn og et ufyselig vær. I år satser vi på enda flere, sier primus motor Eivind Solsvik i Nordre Fjell Friidrett. I år slår de til med egen bedriftsklasse, i samarbeid med VNR. Mosjonsløp har vist seg å være svært populært blant bedrifter. Det viser oppslutningen om bedriftsklassen i mosjonsløpet Russarstegen Opp, som blir arrangert i april hvert år. Gi deg selv og dine medarbeidere en skikkelig kickstart på høsten – bli med på Liatårnet Opp!

Lag på fem

– Hvert lag må ha minimum fem deltakere, og snittet blant de fem beste avgjør plasseringen. Bedrifter med færre enn fem kan også delta, men da er de ikke med i kåringen. Det viktigste er at bedriftene ser nytten av å aktivisere de ansatte, og vi er opptatt av å få flest mulig ut i friluft, sier Solsvik. De øvrige klassene man kan konkurrere i er Herre, Dame og Junior. De tre beste resultatene i hver av disse klassene blir premiert. I bedriftsklassen er det kun førsteplassen som blir premiert. Alle deltakere, også de som velger å delta i mosjonsløpet (uten tidtaking), er med i trekningen om et Bergans-sett med jakke, bukse og sko. Slår du beste-tiden på 14.45.96 – uavhengig av klasse – blir du belønnet med 3.000 kroner. – I tillegg blir du belønnet med utsikten fra det høyeste punktet i Fjell! Og du får klipp i kortet – dersom du deltar i ti på topp-kampanjen til Fjell Turlag, reklamerer Solsvik.

Jakter sponsorer

– Vi håper at dette arrangementet skal gi Nordre Fjell Friidrett en god inntekt etter hvert. Vi har noen sponsorer som stiller opp, men skulle helst hatt flere, sier Solsvik med et smil. Friidrettsgruppen lå brakk noen år, før det ble startet opp igjen i 2008. Siden har medlemstallet økt jevnt. – Friidrett er en veldig allsidig treningsform, med mange ulike aktiviteter og passer til alle aldersgrupper. Mange finner sin favorittgren og spesialiserer seg på den, sier Solsvik.

Les også

Meny