Gigantbedehus og konferansesenter

edit today

Like ved nedkjøringen til Straume Næringspark er det nye gigantbedehuset til Indremisjonen, som er på fire plan, under oppføring. I kort avstand til både Danielsen Ungdomsskole, Sotra Arena og Straume Teknologisenter.

På kveldstid og i helgene skal Jesus stå i fokus – i arbeidstiden er det business.

Fleksible løsninger

– Senteret vil få en rekke konferanserom i ulik størrelse, det største kan i kinooppstilling ta 350 personer og med full åpning til sidesalene vil vi få plass til 600 personer, sier prosjektleder Atle Våge, som sist uke informerte OTD-komiteen om mulighetene.

Konferansefasilitetene skal leies ut som dagspakker eller på timebasis. Hovedsalen skal utstyres med førsteklasses lyd- og AV-utstyr, også dimensjonert for konserter.

– I tillegg kommer det en lys og trivelig kafe i tett tilknytning til hovedsal og sidesaler. I kafeen blir det plass til 180 personer – godt egnet for mingling, legger han til.

Tenker stort

– Dette er interessant, mener OTD-general Peter N. Keilen, og viser til nærheten til de andre konferansefasilitetene i Straume Næringspark.

Det kommer 66 nye parkeringsplasser i tilknytning til nybygget, som for øvrig ligger kun 500 meter unna Kystbygarasjen.

Huset skal leies ut til driftsselskapet Straume Forum Facility. Indremisjonen skal selv benytte den øverste etasjen, som skal huset landsadministrasjonen til forbundet, som i dag holder til på Bibelskolen på Bildøy.

Ifølge Vestnytt investerer Indremisjonen nær 65 millioner kroner totalt i nybygget.

Les også

Meny