På torsdag 1. mai er det Straumemila - bli med i bedriftsklassen! Arkivfoto: Anders Jakobsen, Vestnytt

Gjør noe sprekt på fridagen

edit today

– Vi satser spesielt på å få opp deltakelsen i bedriftsklassen i år og vil gjerne ha med flere bedrifter. I motsetning til i fjor, da løpet nærmest blåste bort, så ser det ut til at været er med oss på torsdag, sier markedssjef Oddvin Klubben i Vestnytt. Klikk her for å melde deg på – påmelding innen 30. april kl 20!

Halvmila

Straumemila arrangeres av Vestnytt og Sotra Sportsklubb. Vest Næringsråd er blant samarbeidspartnerne. For lokalavisen er Straumemila en viktig del av omdømmemarkedsføringen, ved siden av den årlige Nissefesten i desember, forteller Klubben. Start og målområdet er ved hovedinngangen til Sotra Arena. Løypen for bedriftsklassen er en knapp halvmil og går via turstiene til Brattholmen, opp Storskaret og tilbake til Sotra Arena. For å delta i kåringen av den beste bedriften må bedriften være representert med minimum tre deltakere. Gjennomsnittstiden blant de tre beste er avgjørende for plasseringen. Vinneren av bedriftsklassen vil motta pokal, heder og ære på Maitreffet til Vest Næringsråd 20. mai.

Vårtradisjon

Det er 8. gang løpet blir arrangert og det er etter hvert blitt en 1. mai-tradisjon med rundt 500 deltakere, deriblant 200 konkurranseløpere. – Straumemila utvikler seg til å bli et viktig løp for dem som ønsker å konkurrere på tid. Det ser vi på den stabile, jevnt økende deltakelsen. Mange bruker tidtakingen for å pushe seg selv og stiller uansett vær. Deltakelsen i turklassen er mer variabel, men vi håper på 500 alt i alt, sier Klubben til vnr.no. Alle registrerte, betalende deltakere premieres med gevinster, som ifølge Klubben er ekstra flotte i år.    

Les også

Meny