Kurt Andreassen (t.v), administrerende direktør i CCB, Hilde Skålevik, Office Manager i NCE Subsea og Asbjørn Algrøy, administrerende direktør i Business Region Bergen.

God oppslutning om Oktobertreffet

edit today

Medlemstreffet ble denne gang arrangert i samarbeid med NCE Subsea. Stig Larsen i Norengros (bildet under) benyttet anledningen til å samle erfaringer og inspirasjon. I januar åpner Norengros butikk på Straume. Larsen har tro på at samarbeid er viktig for å lykkes i næringslivet. – Det er interessant å høre om andre bedrifters suksessfaktorer, og inspirerende å se så mye verdiskaping her i vest. Det viser hvilke muligheter man har for å lykkes, sier salgssjefen til vnr.no.

Flere ser verdien av samarbeid

Norske Ventiler, BKK Nett og Restaurant Cornelius var blant bedriftene som fikk presentere seg. Deltakerne fikk også informasjon om Senter for maritim og offshore drift og vedlikehold, som er under etablering, og Kompetanseforum Vest, som er et nettverk for små og mellomstore bedrifter. Flere tok til orde for at samarbeid mellom konkurrenter er viktig for å styrke hver enkelt bedrift og regionen som helhet. – Klynger og nettverk gir trygghet for en liten bedrift, det gir tilgang til kompetanse og trygghet for de beslutningene man tar. Men det nytter ikke å være innmeldt uten å være aktiv, sa Kjell Rune Brunborg i Norske Ventiler. Bedriften har hatt stor suksess på subseamarkedet det siste året.

Medarrangør

NCE Subsea ble etablert i 2006 med støtte fra Innovasjon Norge, og har i dag 119 medlemmer. NCE er i disse dager representert i Brasil for å sikre norges posisjon i det internasjonale oljemarkedet. – Vestlandet har det sterkeste subseamiljøet i verden, og den største konsetrasjonen av subseamateriell er på Ågotnes. Vi jobber for innovasjon og internasjonalisering, sa Office Manager Heidi Skålevik i NCE Subsea. Deloitte ga en orientering om skattereglene knyttet til bruk av utenlandsk arbeidskraft, og i minglepausen fristet Cornelius med lekre småretter av sjømat. Se bilder fra Oktobertreffet i Bildegalleriet

Les også

Meny