Hanket inn sponsorer på VNR-treff

edit today

Mellom tungvektere som Frydenbøgruppen, Offshore Media Group og Wikborg Rein, klarte Kjell Angeltveit på sitt sju minutters innlegg å overbevise deltakerne på Januartreffet. Se bildene fra Januartreffet!

Vil bidra

– For at vi skal nå målet om å bli et sportslig flaggskip for regionen og sette Sotra på fotballkartet, er det helt avgjørende med sponsing, sa Angeltveit etter å ha vist en videopresentasjon av fotballaget som skal hamle opp med erfarne og profilerte 1. divisjonslag fra sesongstart 6. april. Det fikk deltakerne på Januartreffet til å våkne. – Det var både nye og gamle sponsorer som kom bort og tok kontakt med meg etterpå, fordi de ønsker å bidra med sponsormidler. Noen av de som har bidratt tidligere fikk øynene opp for at det er behov for mer. Utrolig kjekt, sier Angeltveit til vnr.no. Vest Næringsråd er en møteplass for nøkkelpersoner i næringslivet, og tilfeller som dette er skoleeksempler på nettverksbygging.

Oppgraderer for millioner

Nest-Sotra jobber for fullt sammen med Fjell kommune for å tilrettelegge Ågotnes Stadion før selve ilddåpen 13. april. Da skal Nest-Sotra gjennomføre sin første hjemmekamp i 1. divisjon mot Ham-Kam. Anlegget skal oppgraderes for 5 – 6 millioner kroner, anslår Angeltveit. Det er Fjell kommune som skal ta størsteparten av kostnadene. – Det blir bedre fasiliteter for publikum, med ny tribune, kiosk og toalettanlegg. I tillegg skal det bygges et medietårn for pressen som skal dekke kampene. Vi har hatt møter med TV2, som skal direktesende alle kampene, og er godt i rute, forteller Angeltveit. Kiosken vil gi klubben inntekter og bedre fasiliteter vil dra enda mer publikum. I tillegg skal garderobene og fasilitetene for spillerne oppgraderes.

Ferdig i mars

Allerede 15. mars skal Nye Ågotnes Stadion være ferdig. – Vårt budsjett er mindre enn Frydenbø bruker på kaffe, spøkte Angeltveit, og la til at målet er å øke budsjettet til ti millioner kroner i 2015. Klubben vil være en pådriver for talentutvikling, og ønsker samarbeid med de andre idrettslagene for å heve det sportslige nivået i regionen.

Les også

Meny