– Helt vilt. Jeg har ikke ord!

edit today
Safety Tools mistet munn og mæle og ble fuktige i øyekrokene da det vesle firmaet fra Straume ble kåret til beste stand på ONS i Stavanger.

– Jeg begynner å grine, sier Kjetil Olsen, mens han smiler og snur seg vekk fra fotografen fra TV Vest Rogaland. Sønn og kollega Simen Olsen har akkurat kommet tilbake til standen etter prisutdelingen. I hendene har han førsteprisen.

  • Se hele reportasjen her!

Kåringen henger høyt blant de over 1000 utstillerne på ONS – Offshore Northern Seas, Norges største messe, som arrangeres i Stavanger annethvert år. Messen er en møteplass for den globale energi-industrien der man får se nyheter, trender og nye løsninger.

Stand-kåringen var delt i to:
  • Beste stand på under 50 kvadratmeter
  • Beste stand på over 50 kvadratmeter
Premien var et kunstverk av Helgi Joensen, diplom og blomster.

– Det er viktig å påpeke at vi ser på begge utdelingene med like stor bragd, sa Finn Krogh, direktør for Norsk Oljemuseum, og juryformann, til Dagsavisen.

Safety Tools gikk helt til topps i den minste kategorien, med følgende jury-begrunnelse:

«De viser fram den kuleste banebrytende teknologien i verden – verktøy laget fra materialet Wolframkarbid. Super entusiastisk personal gir deg en direkte demonstrasjon med en overraskende hands-on wow factor.».

Overrasker folk

Den beskrivelsen mener technical sales manager, Tonny Berge, er nesten hundre prosent treffsikker for hva de gjør når de er på messer. Han tror det var wow-faktoren som gjorde at de vant.

– Vi fikk jo høre at det ikke var et grafisk vidunder av en stand, men når vi viser hva vi kan gjøre så får vi wow-effekten hver gang. Potensielle kunder får kjenne med fingrene i en liten grop vi sliper foran dem. Da forventer de naturlig nok at det skal være glovarmt, men det er det ikke. Når de kjenner at det er kaldt, får vi ansiktsuttrykkene vi gleder oss til hver eneste gang, forteller Berge.

Safety Tools tilbyr norskproduserte, gnistfrie slipe- og kutteverktøy. Altså kaldsliping, sertifisert for bruk i områder der det er eller kan være gass til stede.

Les også

Meny