Administrerende direktør Kurt Andreassen i CCB mottok stor applaus under fjorårets kåring av "Årets Bedrift". Hvem stikker av med tittelen i år? Foto: VNR.no

Hemmelighold rundt «Årets Bedrift»

edit today

Vanligvis blir det offentliggjort hvilke bedrifter som er nominert til tittelen «Årets Bedrift» en ukes tid før kåringen. I år må du imidlertid vente helt til VNRs høstfest, hvor vinnerbedriften skal kåres og hedres i bankettsalen på Radisson Blu Hotel Norge. Formålet med kåringen av er å bidra til å styrke og utvikle næringslivet i vekstregionen Sotra/Øygarden. Det er Vest Næringsråd, interesseforeningen for næringslivet i regionen Sotra/Øygarden, som står bak kåringen. VNR har mer enn 500 medlemsbedrifter. Klikk her for å melde deg på Høstfesten 2013!

Fornyelse

– Prisen er blitt delt ut helt siden 1998 og formen har vært den samme hvert år. Nå ønsker vi å gjøre noen grep for å fornye og endre litt på rammen rundt kåringen. Et av grepene er å la det forbli hemmelig hvem som er nominert, sier VNR-leder Per C. Aarsand med et smil. Foruten Aarsand, består juryen av Fjell-ordfører Eli Å. Berland og revisor Knut Inge Sylta. Utvelgelsen av kandidater er basert på forslag som er sendt til VNR innen fristen 11. oktober. Hvilke kandidater som skal nomineres blir avgjort i løpet av denne uken, men det vil altså ikke bli offentliggjort hvilke bedrifter som kniver om den prestisjetunge tittelen «Årets Bedrift» før 7. november.

Pengedryss

På Høstfesten skal også en stor sum fra Sparebanken Vest – VNR-fondet deles ut til utvalgte søkere. Hvem årets mottakere er får vi også først vite på Høstfesten. Se hvem som har fått fondsmidler tidligere!  

Les også

Meny