Hjelp Nest-Sotra United til Aten!

edit today

– Yeeeeaaayyyy! Roper gjengen fra Nest-Sotra United. Det er langt fra 17.mai-vær, men stemningen er omtrent den samme som på nasjonaldagen. Flaggene er helt på sin plass når utøverne skal fotograferes. De skal tross alt representere landet vårt i OL.

”Vil du ha autografen?”

– Det blir utrolig gøy, jeg gleder meg, forteller Svein Olav Hopland. Det første han sa da han skulle fortelle om nyheten til faren på telefon, var ”Nå snakker du med en kjendis, vil du ha autografen?”. Det tok ikke lang tid før far, Helge Hopland, involverte seg for å få med hele gjengen på Nest-Sotra United til Athen, ikke bare de 11 spillerne som skal delta i mesterskapet. Sammen med primus motor, lagleder Tove Iren Vindenes, ber Hopland nå næringslivet om støtte til OL-deltakelsen. De har fra før fått 150.000 i støtte fra kommunene, og har søkt om penger fra ulike fond. De trenger imidlertid langt mer penger for å kunne sende hele laget på 24 medlemmer, med ledsagere, avgårde. – Dette er en mulighet som de får en gang i livet. Og markedsføringsverdien for regionen her er gigastor, derfor håper vi at næringslivet nå griper muligheten til å bidra og gjøre dette mulig, sier en tydelig engasjert lagleder.

Gir ut OL-magasin

Vel 8000 utøvere fra 185 land deltar i Special Olympics. Til gjengjeld vil bedrifter som bidrar bli profilert gjennom et OL-magasin som skal distribueres til alle husstander i Fjell, Sund og Øygarden i etterkant av arrangementet. Special Olympics går av stabelen allerede 20. juni – 4. juli, så det haster å få betalt flybilletter og andre utgifter. Ingen grunn til å vente med økonomiske bidrag. – Vi prøver å skape mest mulig blest om dette fordi vi har lyst til at innbyggerne og næringslivet skal få ta del i denne store opplevelsen, sier Vindenes. Hun forsikrer at prosjektet har et eget regnskap, som skal synliggjøres på årsmøtet til Nest-Sotra Fotball.

Les også

Meny