Lena Lie og Per C. Aarsand.

Hvem har de sprekeste arbeidstakerne?

edit today

Samle minimum fem av dine sprekeste medarbeidere og delta i Russarstegen Opp 15. april. Fristen for påmelding er 10. april. Med en snittid på 28.14, slo gjengen fra Lie Kelly Services med fem minutter under Russarstegen Opp 2011. – Dere har bevist at dere er sotras sprekeste bedrift. Gratulerer! sa VNR-leder Per C. Aarsand før han overrakte VNR-pokalen til Lena Lie, daglig leder i Liaskjærshallen. Også i år vil vinneren av bedriftsklassen bli hedret med VNR-pokal. Les også: Hedret sotras raskeste bedrift med VNR-pokal Hver bedrift må delta med minimum fem personer på laget, og det er snittiden blant de fem som avgjør lagets plassering.

Profilering av bedriften

Det er Foreldrearbeidsutvalget (FAU) ved Fjell Ungdomsskule som står bak det årlige motbakkeløpet, hvor privatpersoner kan konkurrere på tid eller delta i mosjonsløpet. Selve arrangementet gjennomføres av elever i 9. klasse, og overskuddet går til å dekke skoletur til Polen i juni. Å involvere næringslivet i sportslige tiltak blir stadig mer populært. I år oppretter også Straumemila og Liatårnet Opp egne bedriftsklasser på sine arrangement. Løpet har hatt god oppslutning om bedriftsklassen de to siste årene. Det er i tiden å ha fokus på helse i bedriftene, mener forelder Grethe Bjorøy i arrangementskomiteen. – Det er en god måte å markedsføre bedriften på. Samtidig skaper man samhold blant de ansatte, og man treffer andre deltakere fra næringslivet. Dessuten støtter man et godt tiltak, sier Bjorøy.

Skikjendiser som motivatorer

Arrangøren forventer totalt 1000 deltakere. Skiskytterparet Raphael Poiree og Liv Grete Skjelbreid Poiree er invitert til å åpne motbakkeløpet. Det gjenstår å se om de kan slå fjorårets vinnerrekord på 4,44 minutter. Er man sterk i motbakker regner man med at løpet skal kunne gjennomføres på rundt 10 minutter, som mosjonist bør man klare det på 20 minutter. Russarstegen er navnet på stien som under krigen ble brukt av russiske krigsfanger som jobbet med å bygge festningsanlegget. I dag er traseen en del av Nordsjøløypa. Stien går fra Gjerdet kulturminnegard (sør for Gardstunet barnehage), og opp til Fjell festning. – Man kan benytte p-plassene ved Rimi på Fjell og på gamleskolen. For mosjonistene er det p-plassen ved veien opp til Fjell festning eller i Tellnes Næringspark, opplyser Bjorøy. Les også: Har du de sprekeste medarbeiderne?

Les også

Meny