«I år klarer vi en halv million»

edit today

– Vi tyvstarter aksjonen i dag, med et startbidrag fra No Name frisør på 10.000 kroner. Vi klarer 500.000 kroner i år, gjør vi ikke det? spurte primus motor Hans Jarle Einarsen forsamlingen på Januartreffet til Vest Næringsråd i dag.

Les også: All time high for Januartreffet

Regionen med det store hjertet

Einarsen er markedssjef på Sartor Storsenter, som er initiativtaker til den lokale innsamlingen for «Krafttak mot kreft». Bedriftsstafetten blir arrangert i samarbeid med Vest Næringsråd.

Alle innsamlede midler går til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling.

– Ikke noe annet sted i landet ser vi det engasjementet som næringslivet viser her i regionen, sa aksjonsleder Morten Hezslein Lossius i Kreftforeningen til de 140 deltakerne på Januartreffet, og manet til giverglede.

Næringslivet har gitt 1 mill

«Regionen med det store hjartet» skrev Vestnytt etter fjorårets innsamlingsaksjon lokalt, som endte på over 500.000 totalt. Bidragene fra næringslivet var på hele 424.000 kroner.

Stafetten ble første gang arrangert for fem år siden, og totalt er det samlet inn over en million kroner gjennom bedriftsstafetten.

Bidraget fra regionen Sotra og Øygarden sto for 10 prosent av det totale beløpet som ble samlet inn fra hele Vestlandet gjennom Krafttak mot kreft i fjor.

Alle bidrag blir profilert på vnr.no, sartorstorsenter.no og i bidragssøylen i Vestnytt. Aksjonen pågår fra 2. – 14. mars og avsluttes med auksjon og et stort familiearrangement i Sartor Storsenter. Butikkene bidrar med gode tilbud, til inntekt for Krafttak mot kreft, og russen er sterkt involvert i bøsseinnsamlingen.

Ønsker din bedrift å bidra i bedriftsstafetten?

Send e-post til: hans@sartorsenter.no

Les også

Meny