«Jeg blir rørt av å se hva dere har fått til på Sotra»

edit today

– Vi visste ingenting om Sotra. Det er fantastisk imponerende å komme hit og se dette, et fantastisk anlegg og en ydmyk og service-minded stab. Jentene kommer til å få gåsehud når de kommer inn i hallen! Sa landslagstrener Thorir Hergeirsson på næringslivsseminaret i forbindelse med åpningen av Sotra Arena. Se bilder fra seminaret! Det var før de norske Håndballjentene valset over Romania med resultatet 30 – 18, til stor jubel blant 3200 tilskuere i regionens nye storstue søndag ettermiddag. Se bilder fra åpningen av Sotra Arena!

– Vilje og entusiasme

Seminaret «Sotra – Hordalands nye arrangementhovedstad?» ble arrangert av Vest Næringsråd og Norges Håndballforbund Region Vest fredag 25. oktober, og tok for seg hvilke forretningsmuligheter anlegget i Straume Idrettspark åpner for. – Jeg blir litt rørt når jeg ser hva dere har fått til i et forholdsvis lite område. Jeg er selv vokst opp i et lite miljø og vet at det ikke har med antall hoder å gjøre, men vilje og entusiasme. Dette har dere ikke fått til uten stor innsatsvilje og begeistring! sa Hergeirsson, med ros til Sotra Sportsklubb og Fjell kommune. Han er to ganger kåret til «verdens beste håndballtrener», og delte sine ledererfaringer med 100 seminardeltakere. Andre tungvektere på programmet var direktøren og markedssjefen i Telenor Arena, som belyste hvilke utfordringer og suksesskriterier som kan være avgjørende for evnen til å tiltrekke seg store nasjonale og internasjonale arrangementer i Sotra Arena.

Bergen misunnelig

Roger Gjelsvik, trener i Olympiatoppen og daglig leder i TIF Viking, stilte spørsmål om idrettslagenes fremtid, og behovet for å tenke nytt for å beholde og trekke til seg ungdom som drivkraft i idrettsmiljøene. – Jeg håper vi en gang får et anlegg i Bergen som kan matche det Sotra har, sa han.  

Les også

Meny