GLEDER SEG TIL APRIL: Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

Jubler over billettsalget til Gjensidige Cup

edit today

− Vi er mer enn halvsolgt. Både lørdag og søndag har vi solgt 2500 av totalt 4000 billetter – og hittil har det kun vært indre kretser som har visst om dette, opplyser Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

5. – 8. april er det topp internasjonal herrebåndball i Sotra Arena.

− Regjerende sølvvinner i VM-Norge, som ble årets lag på idrettsgallaen 2017, møter regjerende verdensmester Frankrike, regjerende OL-mester Danmark og Island. Det blir en fantastisk turnering som blir det største vi noen sinne har gjort i region Vest, sier Trygve Johnsen, Norges Håndballforbunds markedssjef i Region Vest.

Foto: Stephane Pillaud

Foto: Stephane Pillaud

Store stjerner og internasjonal presse

− De største internasjonale håndballstjernene kommer – som for eksempel danske Mikkel Hansen. Møbelringen Cup var stort, men dette er enda større, forteller Christensen.

Mediedekningen kommer også til å bli stor.

− I tillegg til TV 2 , stiller både Island, Danmark og Frankrike med egne TV-team for å dekke arrangementet, påpeker Christensen, som sammenligner det med Champions League for håndballherrene.

Sotra Arena ble helt utsolgt for billetter under Møbelringen Cup i november.

− Det vil skje på Gjensidige Cup også, så det gjelder å være tidlig ute hvis du ønsker billetter, råder Christensen.

Norge vil spille den første kampen, som starter torsdag 5. april klokken 18:15. Det blir spilt to kamper torsdag, lørdag og søndag, og det er plass til 4000 tilskuere på hver kamp.

Les også

Meny