Kjøpt opp av banken

edit today

For et år siden åpnet banken avdeling på Sotra. Fra 1. september sikrer de seg også fotfeste i markedet for regnskap og rådgivning på Sotra gjennom oppkjøpet av ODB-Regnskap AS.

-Vi kjøper et solid og velrennomert regnskap – og rådgivningskontor på Sotra, og får med dette et solid fundament i Bergensregionen. Vi har stor tro på selskapet og på regionen, sier Wenche Drønen Christenssen, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset SR AS.

– Godt mottatt

ODB-Regnskap AS har 18 medarbeidere, hvorav 9 er autoriserte regnskapsførere. Bedriften ble nominert til Årets Bedrift av Vest Næringsråd i 2014.

Selskapet er et resultat av sammenslåingen av Økonomi & Databistand AS og Sartor Regnskap AS i 2012, og har siden holdt til i nye og moderne lokaler i Straume Næringspark.

– SpareBank 1 SR-Bank har store ambisjoner i Bergensregionen. For oss er dette oppkjøpet en svært god start på en langsiktig og offensiv satsing, sier Drønen Christenssen.

– For kundene blir det ingen umiddelbare endringer. Vi vil fortsatt ha tilhold hos Sartor Maskin og de ansatte reagerte svært positivt da de ble informert om oppkjøpet på et allmøte i går. De ser at dette vil gi muligheter for kompetanseheving og personlig utvikling, sier Monica Nygård Jetmundsen til vnr.no.

Fra transaksjon til relasjon

Selskapet har mer enn 20 års erfaring fra bransjen.

-ODB-Regnskap kjennetegnes av personlig service og nærhet til våre kunder, høy kompetanse og skreddersydde IKT løsninger. Med SpareBank1 Regnskapshuset SR AS får vi en spennende og strategisk riktig eier og samarbeidspartner for å videreutvikle vårt konsept, sier Monica Nygård Jetmundsen.

– Det er nødvendig å utvide tjenestetilbudet, med større fokus på rådgivning knyttet til alt fra styrearbeid til selskapsstruktur. Den tradisjonelle regnskapsføreren er historie, relasjoner og tettere kontakt med kundene blir stadig viktigere, utdyper hun.

Selv skal Nygård Jetmundsen over i en annen stilling i selskapet og det skal ansettes en avdelingsleder.

– Jeg ser frem til å begynne å jobbe med faget mitt igjen, legger hun til.

 

Fakta

  • SpareBank 1 SR-Bank etablerte seg i Bergensregionen i 2006 og har nå avdelinger i Bergen sentrum, på Fana, i Åsane og på Sotra. Sistnevnte kontor åpnet i november 2014.
  • SpareBank 1 SR-Bank etablerte eget regnskapshus og kjøpte rogalandsavdelingen til SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS, tidligere Consis AS, med virkning fra 2. mars 2015. Regnskapshuset har tre avdelinger i Stavanger-området – og totalt 30 medarbeidere.
  • SpareBank 1 SR-Bank har ca. 10.000 kunder i regionen – og ca. 100 årsverk pr i dag.

Les også

Meny