Auksjoner og Bondens Marked står også på programmet for Straumedagene 2011. Fra venstre: Rolf Øvretveit og Dan Christensen. Foto: Inger Elise J. Økland

Lager folkefest – frir til næringslivet

edit today

– Vi ønsker at dette arrangementet skal være et utstillingsvindu for bedrifter i regionen som ønsker å profilere seg, sier Rolf Øvretveit i event-selskapet Heilt Konge. Tirsdag presenterte han planene for Straumedagene på Januartreffet til Vest Næringsråd. Straumedagene er en utvidet videreføring av Sommerfesten, samt Vestkystfestivalen – som i år arrangeres i langt mindre skala enn foregående år. Straumedagene involverer en rekke aktører, deriblant også Sotra Sportsklubb og næringslivet, med Vest Næringsråd og Sartor Storsenter i spissen. Fjell Kommune vil også bli invitert med. Arrangementet går av stabelen 16. – 19. juni og vil pågå i Straume-området, blant annet i idrettsparken.

God profilering

– Vi snakker titusenvis av folk – dette blir stort, sier Øvretveit. Arrangørene forventer at det blir stor oppslutning om spesielt konsertene, men også familiedagen på søndagen. Mulighetene for markedsføring er mange for interesserte bedrifter. – Vi jobber med å få booket en av norges beste artister, sier Rolf Øvretveit. Fra London kommer i tillegg et tribute-band som har gjort stor suksess, 1974 – The Abba Years. Det irske pop rock-bandet Aslan kommer også.

Samlingspunkt i regionen

– Tanken bak Straumedagene er å legge til rette for et gedigent samlingspunkt for regionen. Vi tror dette vil bidra til å skape fellesskap og identitet for innbyggerne, og ikke minst for næringslivet her, sier Dan Christensen i Sotra Sportsklubb, som har vært involvert i Sommerfesten og Vestkystfestivalen i flere år. – Uten Sotra Sportsklubb og de andre aktørenes engasjement, hadde det ikke blitt noe arrangement, sier Rolf Øvretveit.

Les også

Meny