Lyst til å bli med hit?

edit today
Bergensordfører Marte Mjøs Persen skal, Leif Ove Andsnes blir med. Hele filharmonien skal med. Og kanskje du?

I juni kan du bli med på en åttedagers delegasjonsreise til verdens største økonomi. Det er ventet at en frihandelsavtale mellom Norge og Kina vil være på plass i løpet av 2020. Avtalen vil bli Norges viktigste handelsavtale utenfor Europa. Og det er derfor en ny delegasjon sendes fra Bergen til Kina, nå seks år etter forrige tilsvarende tur.

Møter teknologigiganter

Delegatene vil møte det kinesiske holdingselskapet Zhongji som skal gjøre store investeringer i en rekke bransjer i Europa. Det er også planlagt møter med teknologigiganter som Alibaba, TikTok og Tencent. I tillegg blir det møte med norske bedrifter i Kina i Norwegian Business Association China, som Jotun og kinesisk eide Elkem og Ekornes.

Reisen ledes av ordfører i Bergen, Marte Mjøs Persen. Med på turen blir også Bergen Filharmoniske Orkester, og Leif Ove Andsnes. Filharmonien og Andsnes skal spille to konserter i Beijing og Shanghai. Dette er konserter du får billetter til inkludert i prisen. Til konsertene inkluderes også mottakelser med ambassadøren.

Turen starter fra Bergen 16. juni og returnerer 24. juni.

Det er Universitetet i Bergen, Bergen kommune, Bergen Filharmoniske Orkester og Bergen Næringsråd som arrangerer turen.

Turen leveres av Travelmate
Ruth-Linda Kjenes Lerøy og Øyvind Sæthre i Travelmate. Foto: Anders Ekanger

Selve reisen leveres av Travelmate, reisebyrået i Gründerparken Vest. For gründer Øyvind Sæthre betyr det mye å få ansvaret for all logistikk knyttet til denne delegasjonen.

− For et firma som jobber med skreddersydde reiser er det en fjær i hatten å få ansvaret for en slik tur. Når mange aktører og reisende med ulike ønsker skal bygge nettverk, lære og oppleve noe, er det mange detaljer som skal på plass. Men vi har lang erfaring i å skreddersy gruppereiser, og vi elsker dette puslespillet, sier Sæthre.

Sæthre er trygg på at alle som blir med på turen går gode dager i Kina.

− Vår lokale kontakt har alltid levert strålende på tidligere gruppeturer. I tillegg kommer vi til å være én eller to medarbeidere med herfra.

Flere av medlemmene i Vest Næringsråd har meldt seg på turen. Påmeldingsfristen er 31. januar. Prisen på 28 000 kroner per person inkluderer fly, hotell, transport, konserter og mottakelser. (Pris uten fly: kr 20 800,-)

Programmet for turen, og informasjon om påmelding, finner du her!

Les også

Meny