Meld deg på Øygardenkonferansen nå

By 23/05/2019Nyheter
Statsminister Erna Solberg kommer. Kommer du? Se video!

Endelig kan Vest Næringsråd avsløre programmet til årets Øygardenkonferanse, fredag 29. november 2019. Årets tema er «Et hav av muligheter!»

− Vi er stolt av å kunne presentere Øygardenkonferansen 2019! På programmet har vi solide aktører som blant annet Arne Hjeltnes, Erling Dokk Holm og Irene Rummelhoff – og så er det jo helt fantastisk at statsminister Erna Solberg kommer, sier en fornøyd Rikard Toft Ledang, daglig leder i Vest Næringsråd.

Statsministeren vil snakke om hva Norge skal leve av fremover, mens Arne Hjeltnes spør om havet kan berge oss. Førsteamanuensis Erling Dokk Holm tar et blikk på hvordan vi kan bygge Nye Øygarden, og Irene Rummelhoff i Equinor vil fortelle om fremtidsrettede energiløsninger i regionen.

Nye Øygarden – et hav av muligheter

Øygardenkonferansen har som mål å synliggjøre regionens kompetanse og potensiale til videre utvikling. I 2020 er vi 40.000 innbyggere og Hordalands nest største kommune.

Konferansen er en attraktiv møteplass for næringsliv og kommunene, der samhandling og innovasjon på tvers av bransjer er nøkkelen til suksess.

− Nye Øygarden kommune har store muligheter! Vi må ikke tenke begrensinger på hva vi kan få til. Hvordan kan vi sammen skape en attraktiv, bærekraftig og ledende næringsregion, spør Ledang.

Etter konferansen blir det strilepub med konferaniser Finn Tokvam, etterfulgt av Årsfesten – årets høydepunkt i Vest Næringsråd.

Se program og meld deg på her

Tid: Fredag 29. november
Sted: Panorama Hotell & Resort

Statsministeren kommer på Øygardenkonferansen 2019

Statsminister Erna Solberg kommer på Øygardenkonferansen 29. november 2019! Hele programmet blir lansert i morgen på Maitreffet, 23. mai. Følg med!

Posted by Vest Næringsråd on Wednesday, May 22, 2019

Author Silje Ulveseth

Flere nyheter av Silje Ulveseth
Åpner 1100 kvm Sigdal-butikk på Straume
MENY
Vest Næringsråd
X