Ny nettportal under utarbeidelse. F.v: VNR-leder Per C. Aarsand, Tommy Kroken og Jan-Ove Torsvik i Max Resultat.

Merker du forskjellen?

edit today

– Vi nærmer oss 500 medlemsbedrifter og ser behovet for å oppgradere. Veksten stiller nye krav til oss. Satsingen på nett er en viktig del av vår medlemsservice, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger spesielt på nyhetssatsingen. Den nye nettportalen gir oss et mer fleksibelt og effektivt verktøy i dette arbeidet, samt en bedre mulighet til å yte god service, sier VNR-leder Per C. Aarsand.

Mer brukervennlig

Samtidig får du som bruker et mer oppdatert, oversiktlig og brukervennlig verktøy til å finne den informasjonen du trenger om alt fra medlemskap og priser, arrangementer og påmelding, bilder, presentasjoner, bransjegrupper, nysatsinger og samarbeidsprosjekter, til nyheter fra næringslivet. Vår komplette, søkbare medlemsdatabase og all annen informasjon om Årets Bedrift, Sparebanken Vest – VNR-fondet etc. finner du selvsagt også. Vest Næringsråd er en interesseorganisasjon for næringslivet, og er – i tillegg til nettverksbygger og møteplass for næringslivet – også et høringsorgan for politikerne i saker som angår næringslivet i Fjell, Sund og Øygarden. Tydelige signaler er viktig for å fremme et budskap – derfor har vi opprettet en ny side på nettportalen som heter «VNR mener». Her vil du finne høringsuttaler og lignende fra VNR. – Max Resultat har vært en utrolig god samarbeidspartner i prosessen med å utvikle den nye nettportalen, og har hele tiden hatt fokus på å imøtekomme våre behov. At det er en Sotra-bedrift er ekstra stas, mener Aarsand.

– Får som fortjent

Jan-Ove Torsvik, rådgiver og partner i Max Resultat, mener at næringsnyhetene og arrangementene nå får sin plass som fortjent på VNR.no. – Hva opplever du er de største forbedringene? – Her vil jeg trekke frem to ting, et synlig og et «usynlig» element: For det første tror jeg det det nye systemet vil gjøre hverdagen til VNR-administrasjonen mye enklere. Publisering av nyheter og oppdatering av annonser går superraskt for seg, selv om krevende funksjonskrav er tatt godt i vare. For det andre opplever jeg at nye VNR.no fremstår med et mer moderne og tidsriktig design. Rent, pent, oversiktlig og brukervennlig. Selv om brukerne kanskje var blitt godt vant til gamle VNR.no, er jeg overbevist om at de raskt vil finne seg til rette og sette pris på det meste med den nye nettportalen, sier Torsvik.

Les også

Meny