Nå begynner det å ligne

edit today

Det var hektisk aktivitet både ute og inne da VNR Handel og Reiseliv fikk komme innenfor portene og dørene før åpningen av Sotraplassen og den nye delen av Sartor Storsenter. Som i en maurtue, pågår arbeid døgnet rundt for å bli ferdig til åpningen neste torsdag, 20. november.

Kystbygarasjen, Norges største underjordiske parkeringsanlegg, er ferdig og ble tatt i bruk for første gang av de ansatte på Sartor Storsenter i dag. Mandag åpner garasjen for folket, med gratis parkering helt frem til 1. desember.

Sniktitt

Etter en orientering om status for Kysteventyret, presentasjon av Panorama Hotell sine fremtidsplaner og restauranten Skikkelig Mat, samt en kort rapport om arbeidet med Julemarkedet, ble bransjesamlingen avsluttet med en omvisning i Sotra Kystby.

De rundt 20 deltakerne fikk se både innsiden og utsiden av det nye, urbane området. Utbyggingen regnes som den første, store milepælen i utviklingen av Sotra Kystby – som trolig vil bli den største reiselivsdestinasjonen i regionen.

Kystbyseminar

Den neste store milepælen er utviklingen av Bildetangen på nordre Bildøy, hvor man er i startfasen av prosjekteringen.

Målsetningen er å utvikle Sotra Kystby til Nordens mest attraktive regionsentrum. Dette er tema for Kystbyseminaret 26. november, som arrangeres av Fjell kommune, Sartor Holding, Liegruppen og Vest Næringsråd.

Les også

Meny