– Nå håper vi at næringslivet gradvis tør å samles igjen

edit today
På frigjøringsdagen 8. mai åpner Panorama Hotel og Resort etter å ha vært stengt i åtte uker. Nå håper de på en god sommer og høst.

– Nå ser vi fremover og er kjempemotivert for å åpne igjen. Etter regjeringens oppmykninger har det dryppet inn en del nye bookinger. Det er så deilig!

Salgssjef Anette Skutle legger ikke skjul på at det har vært en trist nedstengning av hotellet. Alle de 53 ansatte har vært permittert, mens eierne har benyttet anledningen til å få utført oppgradering og vedlikehold.

Men nå åpnes dørene igjen for middagsgjester og overnattingsgjester. Båtene ligger klare på sjøen, stranden er oppgradert med ny sand, og kirsebærtrærne er i gang med å blomstre.

Det letter!

No english this summer?

– Nå håper vi at næringslivet følger regjeringens oppmykning, og gradvis tør å arrangere samlinger igjen. Vi er iallefall klare som aldri før til å levere gode opplevelser i havgapet, sier salgssjefen.

Hun tror ikke på fullt belegg fra første dag, men håper og tror, på lik linje med hele reiselivsbransjen, at sommeren skal gi unormalt mange norske feriegjester.

– Vi planlegger og tilpasser tilbudene våre for det nå, og håper mange vil komme og oppleve den fantastiske naturen og alle de flotte aktivitets- og servicetilbudene vi har her i regionen.

Planlegger for smittevern

Sammenlignet med hva hotellet er vant til i mai og juni, forventer hun rolige uker. De fleste konferanser, brylluper og konfirmasjoner er flyttet til høsten og neste år.

– Samtidig er vi forsiktig optimistiske da vi har mottatt flere nye gruppebookinger denne uken. Siste uken i mai ser veldig bra ut med flere konferansegrupper, forteller Skutle.

Panorama har store, romslige lokaler og uteområder som gjør at de skal klare å legge til rette for trygge arrangementer fremover.

– Jeg er ganske optimistisk for høsten, men det avhenger selvsagt av at smittetallene holdes lave slik at regjeringen fortsetter å lette på restriksjonene. Min oppfordring til næringslivet må være å følge myndighetenes retningslinjer, og ikke holde på strengere restriksjoner internt. Vi er alle tjent med at hjulene kommer i gang i samfunnet, sier Anette Skutle.

Les også

Meny