DANSKER OPP SYKKEL-VM: (f.v) Tone Kleiveland, Astrid Heggland og Kristian Valaker i Fjordline

Nå kan du oppleve Sykkel-VM på danskebåten

edit today

Som et resultat av avtalen, vil cruise- og ferjerederiet legge den «lille danskebåten» inn i Vågen og være godt synlig under Sykkel-VM.

− Syklistene kommer forbi båten vår 60 ganger på en uke og rundt 300 millioner tv-seere vil bli eksponert for vår lille danskebåt. Dette harmonerer godt med vår satsing på å øke trafikk fra EU opptil vårt vakre Vestland, sier Kristian Valaker, salgsdirektør i Fjord Line.

Fjord Line vil benytte anledningen til å fremme alt de er gode på, og tilbyr skreddersydde pakker for både privatpersoner og bedrifter.

− Her blir det Carlsberg på kranene, dansk buffet, og røde pølser i kiosken. Det er deilig å være på danskebåten, vet du, sier Astrid Heggland, som er ansvarlig for Sykkel-VM hos Fjord Line.

LES OGSÅ: Slik endret Sotra Kystby sykkel-VM

God utsikt og levende musikk

For anledningen vil helikopterdekket bli omgjort til en stor uteplass.

− Her får du en fantastisk utsikt over sykkelrittene langs Bryggen. Du kan følge med på Sykkel-VM i fugleperspektiv og på storskjerm, forteller Heggland.

Båten blir bygget om for anledningen, og som en danskebåt hør og bør, blir det selvsagt liveband om bord.

Skulle det bli regn, garanterer Fjord Line en tørr båt med oppvarting og storskjermer!

NYT SYKKEL-VM OM BORD I DANSKEBÅTEN: Fra venstre: Astrid Heggland, Kristian Valaker og Tone Kleiveland.

NYT SYKKEL-VM OM BORD I DANSKEBÅTEN: Fra venstre: Astrid Heggland, Kristian Valaker og Tone Kleiveland.

Bookingen er i gang

Fjord Line merker allerede nå at dette er et tilbud som er ettertraktet, og har alt mottatt store bestillinger fra flere bedrifter som vil ta del i folkefesten.

− Fjord Line tilbyr earlybird-priser, så det lønner seg å være tidlig ute. Prisene vil stige utover sommeren, sier Tone Kleiveland, selger ved Fjord Line.

Den lille danskebåten vil holde åpent fra klokken 10 til 19 under Sykkel-VM. De har plass til 500 personer om dagen.

− Dette er en fin anledning til å vise at man setter pris på sine ansatte og kunder. Det er også mulighet å ha et after-race på båten på kveldstid. Vi trenger ikke å tømme båten fordi Sykkel-VM er over for dagen, det blir godt liv i fansonen ut over kvelden, forteller Valaker.

Les også

Meny