Nå ryddes det kraftig

edit today
Vest Næringsråd oppdaterer medlemsregisteret. Har du ikke fått en epost fra Dominika, kommer den nok snart.

– Vi håper de som er hovedkontakt i en medlemsbedrift tar godt imot henvendelsen fra Dominika. Jobben hun gjør nå hjelper oss veldig, sier daglig leder Rikard Toft Ledang.

Medlemsregisteret og listen over kontaktpersoner i hver enkelt bedrift trengte en kraftig oppdatering. I flere år har vi oppdaget feil, og utdatert informasjon blant medlemmene.

– Det har dukket opp tilfeller der trofaste medlemmer aldri har fått nyhetsbrev fra oss. Det er fortvilende, og vi var nødt til å rydde opp, sier Ledang.

Vil at flere skal få informasjon

Eposten fra Dominika Mikolajczak viser hvem som er registrert som kontaktpersoner i bedriften akkurat nå, og spør om dette stemmer. Tilbakemeldingene hun til nå har fått viser hvor nødvendig det var å starte oppryddingen.

– Medlemsbedriftene kommer også tilbake med flere de ønsker skal få informasjon fra oss. Det er veldig bra. Vi har ingen begrensninger for hvor mange i bedriftene som skal bli invitert til arrangement, eller motta informasjon fra oss, forteller Ledang.

Oppryddingen skjer samtidig som Vest Næringsråd har inngått avtale om et nytt medlemssystem. Til sammen er målet at dette skal profesjonalisere driften av organisasjonen.

– Vi gleder oss veldig til denne digitaliseringen av organisasjonen er på plass. Det vil frigjøre tid for oss til å komme enda tettere på medlemmene, sier Ledang.

Les også

Meny