Nå skal flere få VNR-støtte

edit today

Fristen for å søke er 23. april.

Søk om støtte nå – klikk for mer informasjon!

Sparebanken Vest og Vest Næringsråd har i dag besluttet å utvide Sparebanken Vest – VNR-fondet for å sikre at enda flere etablerere, gode forretningsideer og prosjekter i bedriftene lar seg realisere.

Flere kroner, to utdelinger årlig

– Vi snakker om en utvidelse av fondet, både i kronebeløp og i omfang, bekrefter regionbanksjef Margunn Bjørnestad for bedriftsmarked i Sparebanken Vest til vnr.no.

I en årrekke har fondsmidlene blitt delt ut kun en gang årlig, under den tradisjonsrike Høstfesten til Vest Næringsråd. Men heretter er det ikke bare på høsten at potten blir fordelt. Også om våren vil et gitt antall søkere bli tildelt støtte.

– Det skal fortsatt være et av høydepunktene på Høstfesten, men tanken er at det også vil bli en utdeling på Maitreffet, sier en særdeles fornøyd VNR-sjef Per C. Aarsand. Han uttrykker stor begeistring over Sparebankens satsing på næringslivet i regionen.

– Gode nyheter for regionen

– Det er veldig kjekt at Sparebanken Vest satser på vår region på denne måten. Dette er gledelige nyheter, som vil kunne ha stor betydning for enkeltprosjekter og næringsutviklingen, mener han.

Margunn Bjørnestad begrunner Sparebankens engasjement med at man har tro på regionen.

– Det skjer mye bra i denne regionen og det er utrolig mange dyktige folk med guts, vi er opptatt av å støtte og bidra til entreprenørskap. Dette er i tråd med vår visjon, vi ønsker å stimulere til innovasjon, sier regionbankdirektøren.

Les også

Meny