Nå skal han lage program på Radio Sotra

edit today

Klikk og lytt til programsnutten under – få en smakebit av programmet som har premiere på Radio Sotra i morgen ettermiddag! Som en av få radiostasjoner i Norge, har Radio Sotra inngått avtale om kringkasting av det populære radioshowet som sendes på 150 stasjoner i verden. Programmet skal sendes på fredag-kvelder, med reprise søndager. I morgen kveld sendes det første programmet på Radio Sotra. Foruten å produsere radioprogrammer er Steven Van Zandt også musiker, låtskriver, plateprodusent, skuespiller, forfatter og DJ. I Norge er han mest kjent for sin mafiaboss-rolle på TV-skjermen i «Sopranos» og «Lilyhammer».

Sotrabesøk?

– Han er Bergensvenn, og ønsket en samarbeidspartner i Bergensområdet. Dette er en skikkelig kul fyr og at han har valgt Radio Sotra er veldig stas. Dette er et skikkelig godt radioprogram. Det sier en stolt redaktør, Rolf Øvretveit i Radio Sotra til vnr.no. Han utelukker ikke at Steven Van Zandt kommer på Sotra-besøk for å hilse på. – Han er veldig omgjengelig og tar samarbeidspartnerne sine på alvor, så det er ikke utenkelig at vi klarer å få han hit på besøk. Men det blir ikke denne uken, sier Øvretveit og humrer. Hver uke tar «Little Steven» lytterne med på en rockereise gjennom de seks siste ti-årene. Showet er en hyllest av populærkulturen, og i tillegg til å spille den kuleste musikken, presenteres de kuleste gjestene. Showet har hatt besøk av stjerner som Jack Black, Brian Wilson, Ray Davies, Iggy Pop, Ringo Starr, Paul McCartney og Keith Richards.

Perfekt match

Den lukrative radioavtalen er forhandlet frem av Børge Johannesen i det nyopprettede kommunikasjonsselskapet OPO Entertainment. Johannesen har samarbeidet med Steven Van Zandt siden 2009, og mener at Radio Sotra er en perfekt match. – Radio Sotra sender fra en region som er i rivende utvikling og har en musikkprofil som gjenspeiler Underground Garage og Steven personlig. Det er noe ektefølt over Radio Sotra. Kanalen har sjel og det er veldig viktig for et show som dette, sier Johannesen. Øvretveit er spent på mottakelsen når det første programmet går på luften fredag ettermiddag kl 17. – Jeg er helt overbevist om at denne programserien vil falle i smak hos svært mange av våre lyttere, sier han.    

Les også

Meny