Gårdbruker Terje Strandtun i Strilalam (t.v) og daglig leder Jacob Grieg Eide i Maritime Colours.

Nettverksbygging = matsamarbeid

edit today

Se bilder fra treffet her! Mat fra Strilalam tilberedt av kokkene på Panorama Konferansehotell og gavepakninger i trekasser fra Grønneviken Industrier. Samarbeidet mellom bedriftene er et resultat av nettverksbygging, forteller daglig leder Evelyn Sommer i Strilalam til vnr.no. – Vi ble kjent med Grønneviken gjennom VNR, og det samme gjelder Panorama. De tok tidlig kontakt med oss, sier Sommer. Hun anslår at mengden kjøtt til Panorama utgjorde 30-40 prosent av den totale produksjonen til Strilalam i starten av hotelldriften for et år siden.

– God kvalitet

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Strilalam og får veldig gode tilbakemeldinger fra våre gjester, både på kvaliteten, men også på at vi benytter lokal, kortreist mat. Småskalaprodusenter har en helt annen kontroll på prosessen, og vi er trygge på at de kan levere kvalitet, sier salgs- og markedssjef Ole Martin Opitz for Panorama Konferansehotell. Han legger til at Strilalam passer godt inn i hotellets profil. Både gavepakker, produkter og smaksprøver fikk bein å gå på under Marstreffet i Straume Teknologisenter i går. Kanapeer av grillet lammelår og fem ulike typer spekepølser, tilberedt av Panorama, fikk frem fornøyde tilbakemeldinger fra deltakerne.

Populære firmagaver

– Fenalår og spekepølse er ideelle presanger til ansatte, og det har vist seg å være veldig populært. Gavepakkene selger godt som firmagaver. Vi er veldig fornøyde med salget på Marstreffet, det gikk over all forventning, sier Sommer. Hun legger til at medlemstreffene er en god måte å komme i kontakt med folk, og bidrar til synliggjøring av bedriften. For Panorama er maten som ble servert på treffet et oppgradert tilbud til bedrifter som pausemat på konferanser. Les også: Lam fra Algrøy på menyen I tillegg til mulighet for nettverksbygging og kortreist mat, fikk deltakerne på Marstreffet også interessante foredrag av Aker Solutions MMOCargotec og NTOS, nyttige råd i forbindelse med årsregnskap og informasjon om Straumemila og Liatårnet Opp, som i år inviterer til egne bedriftsklasser.

Les også

Meny