OTD2012 - tidenes største messe i Hordaland. Foto: Inger Elise J. Økland.

Ny all-time-high for OTD

edit today

Se bildene fra OTD 2012! – Vi nærmer oss like mange forhåndspåmeldte besøkende som i rekordåret 2011. Jeg har en liten følelse av at vi kan slå rekorden, sa en optimistisk Peter N. Keilen, Exhibition & Conference Manager for Offshore Technology Days (OTD) til vnr.no dagen før det braket løs i Vestlandshallen sist uke.

Magefølelsen stemte

Keilens magefølelse var ikke til å ta feil av. Med 22.462 besøkende var årets messe i Bergen enda bedre besøkt enn under rekordmessen i Stavanger i fjor. I rekordåret 2011 var det 330 utstillere og 20.000 besøkende, slått med god margin i Bergen i år. – Det er definitivt den største og mest velregisserte OTD noensinne. Vi er veldig, veldig fornøyde – OTD har befestet sin posisjon, sier Keilen. Han legger til at interessen fra utlandet også var større i år enn tidligere, med en økning i antall utenlandske selskaper. Rekordmange 2632 studenter deltok på messen, som hadde et stort fokus på rekruttering.

Bookingen for 2014 i gang

Det er Offshore Media Group (OMG) som arrangerer OTD – norges største årlige oljemesse. Til tross for at verdens nest største oljemesse ONS har lansert en konkurrent til OTD i Stavanger, er det mange utstillere som allerede har sikret seg plass på OTD 2013. OMG har dessuten mottatt den første bookingen for OTD 2014, som skal arrangeres i Bergen. – Dersom pågangen fremover blir så stor som den har vært til nå, må vi vurdere å ta i bruk en hall nummer tre i Stavanger neste år, sier Keilen. Gjengen bak OTD startet i dag detaljplanleggingen av neste års messe – som skal bli minst like bra som i år, lover Keilen.  

Les også

Meny