Ny drakt og ny blogg

edit today

Merker du forskjellen? For at du skal få en bedre brukeropplevelse av vnr.no, har vi fornyet nettsiden. Den største forandringen er at siden nå er hundre prosent mobil- og nettbrett-vennlig.

Nesten 70 % av brukerne på vnr.no surfer nå via mobiltelefon og nettbrett, derfor har vi optimalisert nettsiden for nettopp dette.

– I tillegg fremstår design og layout mer oppdatert og moderne, med et stilrent og «enkelt» uttrykk – mer i tråd med dagens nettsider, sier VNR-leder Per C. Aarsand.

Sotrabloggen

Den mest spennende nyheten er kanskje «Sotrabloggen».

– Dette er en helt ny næringsblogg, hvor ulike bloggere tar opp tema som de mener er relevante for næringslivet i vår vekstregion. Her håper vi på stort engasjement! sier Aarsand, som er første blogger ut. Les Sotrabloggen: – Det handler om hvordan vi tar det

VNR har invitert et knippe sentrale aktører i regionen til å bidra med gjesteinnlegg til Sotrabloggen. Mennesker som er interessante hver på sin måte, og som får muligheten til å blogge om små og store tema som berører næringslivet.

– Vi ønsker at bloggen skal gjenspeile næringslivets tyngde – og strilens uformelle væremåte, i ekte VNR-ånd, sier Aarsand med et bredt smil.

Hjertesukk og heder

Blogginnleggene skal være kort og poengterte, med personlige betraktninger og ytringer – og en tydelig link til regionen. Utover det får bloggerne tilnærmet frie tøyler!

Det kan handle om en problemstilling innenfor et fagfelt, en felles utfordring for bransjen, et hjertesukk eller en hyllest, historiske betraktninger eller et skråblikk som kan belyse bloggerens arbeidshverdag.

Kos deg med Sotrabloggen – vi garanterer at det vil komme mye spennende lesestoff, både for arbeidsgivere og arbeidstakere!

Les også

Meny