MENTO: F.v: Silje Myrvang (ansvarlig ettermarked filter) og Stig Nystog (regionsleder for avdeling Bergen) har vært svært delaktig i å sikre den nye kontrakten.

Ny rammeavtale for Mento AS

edit today

ENGIE E&P Norge AS valgte nylig Mento AS som leverandør på filterprodukter. De har inngått en rammeavtale med Mento på filter og filterrelaterte produkter, med en varighet på tre år og mulighet for opsjon på inntil tre år.

Kontraktens oppstart er i oktober 2016.

− Vi er svært fornøyd med å vinne denne strategisk viktige avtalen og setter pris på tilliten ENGIE E&P Norge AS viser oss, sier Gunnar Austefjord, produktleder Filter i Mento, i en pressemelding.

Konkurransedyktige i et tøft marked

Mento har over 40 års erfaring som filterleverandør, og er Norges største leverandør av filterprodukter til eksisterende og nye systemer.

For Mento betyr denne rammeavtalen forutsigbarhet, samtidig som at det er en bekreftelse på at selskapet er konkurransedyktige i et tøft marked.

− Kontrakten har stor betydning for avdelingen her på Ågotnes, siden det er avdelingen her på Ågotnes som har ansvaret for driften av denne avtalen, sier Stig Nystog, regionsleder for avdeling Bergen, til VNR.no. 

OM MENTO: 

  • Mento AS er en norskeid handelsbedrift
  • Stiftet i Stavanger 27. august 1971
  • Formål: Drive handel innen utleie, produksjon, testing og service av filter, slanger og kuplinger/rør, ventiler og boreteknisk utstyr
  • Har design og produksjon av store filtersystem for offshore-bruk.

Les også

Meny