Ny side for medlemstilbud

edit today
Ukentlig får vi spørsmål om vi kan gi et spesialtilbud fra enkeltbedrifter til medlemsmassen. Nå kan vi endelig svare, ja.

– I en årrekke har vi fått høre at det er et ønske fra medlemmene å kommunisere gode tilbud til andre medlemmer. Så dette er det flere som har ventet på, sier daglig leder Rikard Toft Ledang.

I menyen på nettsiden finner du nå siden «Medlemstilbud» under menyvalget «Medlem». Der legger vi ut spesialtilbud som våre medlemmer gir til andre i Vest Næringsråd.

ENDELIG: Slik ser den ut, siden du må sjekke ut.

– Vest Næringsråd driver ikke med salg. Det må vi forklare til de som ringer og spør om vi kan distribuere et tilbud til medlemsmassen våre. På denne siden kan vi nettopp det, tilby annonseplass fra medlemmer til medlemmer. Jeg håper denne siden kan bli en slik kanal, en B2B-arena, sier Toft Ledang.

Markedsplassen

Vest Næringsråd gir ikke ut kontaktinformasjon til våre medlemsbedrifter. Dette blir heller ikke lagt ut i den offentlige medlemslisten. Der står firmanavn.

– Det er den tilliten medlemmene må kunne ha til oss, og den respekten vi har for medlemmene, at vi ikke videreformidler informasjon direkte. På den nye siden for medlemsfordeler kan alle nå alle som er innom, forklarer Toft Ledang.

I startfasen

Hvis du har et tilbud du vil annonsere, eller du vil invitere til et arrangement i din bedrift, så tar du kontakt med kommunikasjonsansvarlig i Vest Næringsråd, Anders Ekanger.

Send en epost med litt om ditt firma, samt en pdf eller lenke til en landingsside med selve tilbudet.

Siden «Medlemstilbud» er helt ny, og den skal gjøres godt kjent for alle medlemmene.

Les også

Meny