Åge Landro, AGR. Foto: VNR.no

Blir sjef for 1200 ansatte

edit today

Åge Landro (40) var inntil høsten 2014 konsernsjef i AGR Group. I går startet Sotramannen i ny jobb som sjef for 1.200 ansatte i oljeserviceselskapet Qinterra.

Åge Landro har tidligere hatt ulike lederstillinger i selskaper som Oceaneering, Aker Kværner og AGR Field Operations. I går hadde han sin første arbeidsdag som CEO i Qinterra AS, skriver Offshore.no.

Brønnservice

– Det er et press på hele industrien for at man skal jobbe enda mer effektivt og skape større verdier. Dette gjelder også for oss, sier Landro til nettavisen.

– Qinterra er et veldrevet og modent selskap som er kjent for å levere kvalitet. Selskapet jobber med å få enda mer olje ut av produserende brønner. Det er aktuelt og viktig uavhengig av høy eller lav oljepris, understreker han.

– Dette er et segment jeg har stor tro på og Qinterra har spennende teknologi som skal gjør det mulig, sier han videre til Offshore.no.

Skal vokse på sikt

Selskapet har lengre rammekontrakter med både Statoil, BP og Wintershall. I 2014 omsatte de for cirka 2 milliarder kroner – der lander de for 2015 også, ifølge Landro. Målet er å bli større, men i dagens marked er det tøft på kort sikt.

Nåværende CEO Jørgen P. Rasmussen blir ny styreleder i selskapet.

– Åge Landro tar med seg en bred erfaring fra oljebransjen. Han vil være en stor ressurs for oss når vi tar Qinterra AS videre til neste strategiske nivå. Det er en spennende mulighet for meg å fortsette å jobbe med selskapet og EQT, denne gangen som styreleder, sier Jørgen P. Rasmussen til Offshore.no.

Les også

Meny