Medlemmer

Dagens medlemmer i Gründerparken Vest

Avdeling Straume

Invid AS

Mariann Sangolt Nistad

InVid er en tjeneste for transportbedrifter som har som mål og forenkle arbeidsoppgavene til både sjåførene og ledelsen. Løsningen er nettbasert og kan dermed brukes med telefonen, nettbrettet eller PC’en du har i dag. Det gjør at informasjonen er tilgjengelig til enhver tid.

Jan-Ove Torsvik Consulting

Jan-Ove Torsvik

Hjelper ledere å finne, velge og implementere riktige løsninger i den digitale markedsføringsjungelen – slik at du får en jevn og forutsigbar strøm med henvendelser, bygger en sterkere merkevare og tiltrekker deg dyktige medarbeidere.

+47 971 59 304

Se nettside

Milla Says AS

Aleksander Helmersberg

Milla Says gir mennesker med manglende eller begrenset verbal tale, verktøy for å skape god kommunikasjon med de viktige menneskene rundt seg.

Milla Says – for et godt språkmiljø!

Spillavhengighet Norge

Malin Svarstad

Spillavhengighet Norge er en nasjonal dekkende organisasjon som jobber for å hjelpe spilleavhengige og pårørende.

Vi tilbyr telefonkontakt, individuelle møter og gruppemøter for berørte. Alle våre tilbud er gratis.

Travelmate

Øyvind Sæthre

Travelmate er spesialister på flybilletter og skreddersydde reiser over hele verden for grupper og enkeltpersoner.

Vi har besøkt nærmere 100 land og kan sammen med våre partnere gi deg smarte løsninger på nesten ethvert reisebehov du måtte ha.

Sotra Villmarkssenter

Roger Skoge

Sotra Villmarkssenter tilbyr blåtur, opplevelser og teambygging for små og store grupper. Vi tilbyr undervisning om teamroller, aktiviteter og ulike opplegg for skoler og bedrifter.

Bergen Fjord Adventures

Mariann Persson

Vi leverer fjord- og skjærgårdsturer for små og større grupper, og skreddersyr opplegget etter gruppens størrelse og ønske. Vi tilbyr alt fra fjordtaxi og skjærgårdssafari, til pakker med aktiviteter og opplevelsesmat.

Brazfit AS

Carla Tunheim

BRAZFIT er et selskap som designer, produserer, utvikler og selger fritids, trenings og fitnessklær og produkter til kvinner og menn. BRAZFIT er i dag kjent for fargerike treningsklær av høy kvalitet, og produktene er i all hovedsak inspirert av Carla sine røtter i Brasil.

Avdeling Ågotnes

IslandGarden AS

Roald Steinsland

Vi er et kreativt systemutviklingsselskap. Vi både kan skreddersy apper og applikasjonsløsninger etter våre kunders behov, eller bruker noen av våre ferdigutviklede løsninger.

Meny