Fra OTD 2011.

OTD 2012 med rekordmange utstillere

edit today

Nyheten om at OTD 2012 er utsolgt ble sluppet på Maitreffet til VNR denne uken. – Vi har totalt 365 utstillere med i år, mot 330 i fjor. Vi hadde rekord i fjor, og nå setter vi ny rekord igjen, sier prosjektleder Peter N. Keilen i OTD til vnr.no.

Ikke for sent

Hoveddelen av messeområdet er fullbooket, men du kan fremdeles sikre en standplass til din bedrift. – Vi har noen plasser igjen på Young Professionals, en rekrutteringsarena som vi etablerte i fjor. 2500 studenter ble fløyet inn fra ulike kanter av landet, og deltok på egne arrangementer under messen. I år har vi en målsetning om å hente inn like mange, forteller Keilen. Han understreker at utstillerne i «Recruitment loungen» er fullverdige utstillere – i tillegg får de en unik anledning til å vise seg frem for studenter og unge, kloke hoder gjennom foredrag, mingling og «speedintervjuer».  Ifølge Keilen fikk hundre av studentene seg jobb i løpet av fjorårets messe. – Young Professionals er en suksess, derfor vil vi holde av disse messeplassene til bedrifter som ønsker å benytte seg av tilbudet, sier Keilen.

Bergen eller Stavanger neste år?

Reaksjonene lot ikke vente på seg da OMG kunngjorde at fjorårets messe ville bli flyttet til Stavanger, etter at Arenum ble revet. Men selv om det nå viser seg at messen blir en minst like stor suksess i Bergen i år, er det ingen selvfølge at den blir videreført som en Bergensmesse. – Vi forstår at det er mange som har sterke følelser rundt plasseringen av OTD, derfor ser vi på oss selv som forvaltere av messen. Vi må ta den avgjørelsen som er best for OTD, og har ennå ikke besluttet noe, men det vil skje i god tid før årets messe, kommenterer Keilen. Les også: Nettverksbygging i en sosial setting

Les også

Meny