Overtar sjefsstolen i Lie Overflate

edit today

Bredholt kommer fra stillingen som banksjef for næringsliv i Sparebanken Vest, region NordVest Hordaland og blir administrerende direktør for selskapene Lie Overflate, Lie Stillas og Gemini Eiendom.

– Motiverende ambisjoner

– Det at Lie Overflate har klare vekstambisjoner er helt klart svært motiverende. Etter vel 15 år som rådgiver på bankens side av bordet, føles det nå både spennende og utfordrende å flytte over på kundesiden der beslutningene tas, og settes ut i livet, sier Bredholt i en pressemelding. Som banksjef med ansvar for næringsliv har han fulgt den rivende utviklingen innen offshore- og subsea-næringen på Ågotnes på nært hold. Bredholt har også vært aktiv i næringsmiljøet.

Forventer vekst

Lie Overflate startet som en tremannsbedrift i 2005, og har nå 40 ansatte i store, moderne produksjonslokaler på Ågotnes. Gründer Torbjørn Lie fortsetter som markeds- og salgsansvarlig når bankmannen Bredholt overtar lederroret i bedriften 1. februar 2014. – Dette er et viktig og riktig grep for å møte økt etterspørsel med kvalitet, kompetanse og et sterkt fokus på helse, miljø og sikkerhet, forklarer Lie. Han vektlegger at selskapets konkurransefortrinn er å gå i dybden på overflatefaget. Lie vil i sin nye rolle kunne fokusere enda sterkere på teknisk utvikling og faglig kompetansebygging i bedriften. Som ansvarlig for markedsføring og salg vil han fortsatt følge kundene tett.

Les også

Meny