OTD 2016: Det er to år siden statsminister Erna Solberg var på OTD-messen i Sotra Arena. Odd Eide Knudsen står bak. Foto: Silje Ulveseth

Rekordmange har booket stand på OTD 2019

edit today
Offshore Media Group merker stor optimisme i olje- og energibransjen, og gleder seg til årets store oljemesse.

Det er under to uker til Offshore Technology Days (OTD) braker løs i Sotra Arena, 17. – 18. oktober. OTD er Norges største årlige oljemesse, og det er ventet mellom 15.000 og 20.000 besøkende.

På årets oljemesse vil det være 250 utstillere, og allerede nå er det 150 selskaper som har booket stand til OTD 2019. Det er ny rekord for Offshore Media Group.

− Vi merker en stor optimisme i bransjen, spesielt med tanke på at så mange selskaper har booket stand i 2019 lenge før årets arrangement har blitt avholdt. Det er en sterk indikasjon på at selskapene vil være med og at OTD-fungerer, sier salgsdirektør Odd Eide Knudsen til Vest Næringsråd.

20-årsjubileum og nye

Offshore Technology Days har 20-årsjubileum i år og nytt for i år er «Contractors Market», som gir leverandørindustrien en unik mulighet til å møte nøkkelpersonell i store konsern.

− Det er mange i leverandørindustrien som ikke jobber direkte med operatørene, men gjerne mot de store kontraktørene. I «Contractors Market» vil de få møte sentrale personer i TechnipFMC, Aker Solutions, Framo, Oceaneering, med flere, opplyser Eide Knudsen.

«Operators Corner» var nytt i fjor og fortsetter i år. Dette er en arena hvor man får snakke med nøkkelpersonell og innkjøper.

− Equinor har omfavnet dette. De har et behov for å ha tett dialog med leverandørindustrien, sier Eide Knudsen.

Han mottar mye positive tilbakemeldinger fra fornøyde utstillere.

− OTD er en effektiv oljemesse for leverandørindustrien. Dette er en arena hvor de rette folkene kommer, og det får vi mye tilbakemeldinger på. De besøkende forstår faget og det gjør at man får mer utbytte av å være med, forklarer Eide Knudsen.

Oktoberfest utsolgt

Oktoberfest er et must å få med seg på OTD. Det er en legendarisk fest med utstillere og spesielt inviterte gjester.

I år skal Oktoberfest være på Scandic Flesland med 1000 deltakere.

− Festen ble utsolgt før sommeren og vi har lange ventelister på folk som ønsker å delta. Programmet er som alltid en overraskelse, men jeg kan garantere allsang og god stemning, lover Eide Knudsen.

Vest Næringsråd har Oktobertreff på OTD

I år skal Vest Næringsråd ha Oktobertreffet i samarbeid med OTD.

− Det er veldig spennende at vi gjør dette sammen med Vest Næringsråd og Nye Øygarden kommune. Vi vil oppfordre flest mulig til å kjenne sin besøkelsestid, sier Eide Knudsen.

Oktobertreffet har fått tema «Energi & Kystutvikling frem mot 2030» og blir en spennende paneldebatt med næringslivet. I panelet sitter Cristian Valdes Carter (CCB), Kjersti Nordøy (Equinor Sture & Kollsnes), Tom Georg Indrevik (styreleder i Gode Sirklar), Marit Kalgraf (Vestnytt) og Fredrik Nøss (Kluge).

Meld deg på her

Hvor: Sotra Arena, Hall B, Konferanse arena
Når: Onsdag 17. oktober
Tid: 13:30 – 15:00

Møt oss på stand 3460

Det er gratis inngang på OTD-messen, samt gratis shuttlebusser til arrangementet. Det er også gratis å delta på seminarer og konferanser.

I år er Vest Næringsråd en del av standen til Nye Øygarden kommune. Du møter oss på stand 3460, hall B

Les også

Meny