Frank Roksvåg hentet sin nyrensede dress før helgen - klar for julebord. Foto: Inger Elise J. Økland

Renser lokalet i februar

edit today

Leieavtalen med Sartor Helsehus går ut om to måneder. – Om jeg ikke finner egnede lokaler i Straumeområdet, må jeg legge ned. Jeg har klart meg gjennom de første fem årene og har ikke lyst til å gi opp, sier Therese Hagen (bildet). Hun fikk i 2007 midler fra Sparebanken Vest – VNR-fondet for sin gode forretningsdrift. Nå føler hun at hun har klart å komme over nyetablerer-kneiken, og har skapt en jevn og god drift for renseriet. – Alle vet at det er de fem første årene som er tyngst, uansett hva man skal etablere. Nå har vi en jevn pågang hele året. Helt fra konfirmasjonstiden starter i april til julebordssesongen er over, sier Hagen. Hun legger til at sommersesongen med bryllup er den mest hektiske. – Jeg har inntrykk av at navnet Sartor Rens er godt innarbeidet nå, folk sier at de føler seg trygge på at klærne blir tatt godt vare på hos meg, sier hun. Hennes ønske med å etablere seg på Sotra var å gi alle her ute et tilbud. Det vil hun fortsette med. – Jeg håper jeg klarer å finne et egnet lokale i Straume-området før leieavtalen går ut, sier Hagen.

Les også

Meny