Sartor Storsenter fikk Ringvirkningsprisen

edit today
Markedssjef Hans Jarle Einarsen valgte å gi premien på 10.000 kroner til Krafttak mot kreft.

På Januartreffet tirsdag 15. januar ble det utdeling av DNB Ringvirkningsprisen – i samarbeid med Vest Næringsråd. Som varslet ville en bedrift blant de over 100 påmeldte motta en gavesjekk på 10.000 kroner, som bedriften skulle gi videre til et godt formål.

− Årets Ringvirkningspris går til en bedrift som ble etablert for 40 år siden. I løpet av et år bidrar de med imponerende 10,3 millioner kroner til samfunnet. Sartor Storsenter AS skaper fantastiske ringvirkninger, sa John Ivar Halvorsen, kundeansvarlig DNB Sotra, da han delte ut prisen.

10,3 millioner kroner tilsvarer:

  • 3 sykepleiere
  • 5 årsverk i politiet
  • 7 årsverk for lærere
  • 5 foreldrepermisjoner

Tallene er basert på skatter, avgifter og indirekte bidrag gjennom ansatte, varekjøp og tjenester i 2017, og gjelder kun Sartor Storsenter AS. Det butikkene på senteret bidrar med, er ikke tatt med i regnestykket. 

Gav pengene til kreftaksjonen

Ikke overraskende valgte Einarsen, markedssjef på Sartor Storsenter, å støtte Krafttak mot kreft-aksjonen – som han har vært pådriver for i 9 år.

−  Tusen takk! Jeg vil gi pengene til Krafttak mot kreft. Å jobbe med denne aksjonen gir meg veldig mye og vi ser jo at pengene bidrar til viktig kreftforskning og at de gjør fremskritt, sa en rørt Einarsen.

Totalt på åtte år har det blitt samlet inn 3.452.000 kroner til Krafttak mot kreft. Fjorårets aksjon fikk samlet inn imponerende 501.923 kroner.

RINGVIRKNINGSPRISEN: Fra venstre: John Ivar Halvorsen, Hans Jarle Einarsen, markedssjef på Sartor Storsenter og Lena Teigland, rådgiver i Kreftforeningen.

RINGVIRKNINGSPRISEN: Fra venstre: John Ivar Halvorsen, Hans Jarle Einarsen, markedssjef på Sartor Storsenter og Lena Teigland, rådgiver i Kreftforeningen.

Bli med på Bedriftsstafetten!

Sartor Storsenter og Vest Næringsråd vil utfordre din bedrift til å bidra i årets Bedriftsstafett, som er 11. til 17. mars. Årets innsamling går til Kreftformer med lav overlevelse.

− Vi som næringsråd er stolt av medlemmene våre som har bidratt med over 3,5 millioner kroner siden aksjonen startet for 9 år siden. Vi håper selvfølgelig at de viser raushet også i årets aksjon, sier Rikard Toft Ledang, daglig leder i Vest Næringsråd.

Alle foredragsholderne på Januartreffet mottok avslutningsvis en liten overraskelse av Vest Næringsråd, som takk for innsatsen. Dette viste seg å være bidrag til de to innsamlingsaksjonene, Krefttak mot Kreft og Radio Sotra, hvor sistnevnte trenger nytt radioutstyr.

Sammen med bidragene fra Vest Næringsråd-medlemmene og Gründerparken Vest utgjorde dette 3500 kroner til hver av aksjonene.

Les også

Meny