Serverte Solide pølser på oljemesse

edit today

– Skal det være en Solid pølse? Gründer og styreformann Anved Aarbakke og hans kompanjong Petter Rørvik har tatt på seg rollen som pølsemakere for anledningen. Og når Solid Vedlikehold serverer pølser, er det ikke pinglete wienerpølser i pannen – det er tykke røkepølser med vannkringler til, i tysk stil. – Vi hadde lyst til å gjøre noe ekstra, folk blir gjerne litt småsultne på slike messer, sier Aarbakke med kokkelue på hodet.

Relasjonsbygging

Avdelingsleder Dag-Inge Mehl forteller at oljemessen er en fin måte å få samlet selskapene på. Til sammen 12 utstillere står som arrangører av messen – som er en erstatning for at Offshore Technology Days (OTD) flyttes til Stavanger i år på grunn av plassmangel i Bergen. – Man blir kjent med hverandre og hverandres produkter, og skaper tettere relasjoner. Vi har fått utrolig god respons fra folk, det frister litt til gjentagelse, sier Mehl med et fornøyd smil. Han legger til at messer gir anledning til å møte toppledere, og stifte nye bekjentskaper. – Nettverksbyggingen er viktig, man møtes på en annen arena enn på kundenes kontorer, sier han.

OTD i Bergen neste år

Også Svenn Erik Sandsmark, Group Manager Sales & Marketing, i Mento er svært tilfreds med messen. – Det var i november at vi begynte å vurdere dette. Vi har fått med oss de store aktørene i området, og er veldig fornøyde med oppslutningen om messen. Om det blir noe til neste år må vi vurdere, men noe større enn dette klarer vi ikke å håndtere – da må mer profesjonelle aktører overta arrangementet. Vi ser at det er et behov  i Ågotnes-miljøet for en messe, sier han. Offshore Media Group, som står bak OTD, benyttet anledningen under kveldsarrangementet for spesielt inviterte, til å bekrefte at messen arrangeres i Bergen i 2012. – Det blir OTD i Bergen neste år, sa Odd Eide Knudsen, Sales Director i OMG.

Les også

Meny