Denne liften kan bli din. Foto: Gantic.

Sotras kuleste lift?

edit today

– Det høyeste budet som mottas innen auksjonen blir avsluttet 15. november kl 16, vil gå direkte til Brystkreftforeningen sin Rosa sløyfe-aksjon, forteller Tommy Jørgensen, styreleder og daglig leder i Gantic. Følg auksjonen her! Ågotnesbedriften liker å kalle seg «hele Norges lift-leverandør». Denne gangen er det en lift utenom det vanlige de skal levere fra seg, den er helt rosa og trolig Sotras kuleste sakselift. Auksjonen er i gang, og budet var mandag formiddag kommet opp i 10.500,-. Liften har en verdi på 70.000 kroner. Det har vært åtte budgivere så langt. – Jeg forventer at budet i alle fall kommer opp i verdisummen, sier Jørgensen.

Synlig bevis

– Sakseliften er lakkert rosa siden det er Rosa sløyfe-aksjonen sin farge, og vi tror at vinneren vil være stolt av å ha denne spesielle sakseliften i sitt firma som ett bevis for sin generøse støtte til en god sak, mener Jørgensen. Han mener at liften er spesielt godt egnet til innebruk, og tror at bedrifter som for eksempel reparerer store moduler og installasjoner vil kunne ha stor nytte av en slik lift. – Det hadde vært stas om det var en lokal bedrift som vant auksjonen, sier Jørgensen.

– Hvert bud teller

Brystkreftforeningen jobber for brystkreftopererte og deres pårørende. Foreningen driver frivillig landsomfattende likemannsarbeid og holder medlemsmøter og kurs. Foreningen er et talerør for brystkreftdiagnostisertes rettigheter og ivaretar pasientgruppens interesser. – Vi valgte å støtte denne saken fordi både jeg og våre ansatte har bekjente som har vært rammet av brystkreft. Vi har alle en mulighet til å støtte det gode arbeidet Brystkreftforeningen gjør. Hvert bud teller, sier Jørgensen og legger til: – Hvis en har mulighet for å støtte dette gode tiltaket og i tillegg har behov for en sakselift, så håper jeg bedriftene vil vurdere å gi et bud på denne fine sakseliften, sier Jørgensen.  

Les også

Meny