ÅPNING AV GRÜNDERPARKEN: Regjeringen, Hordaland Fylkeskommune og ordførerne fra Fjell, Sund og Øygarden var med å feire den offisielle åpningen av Gründerparken.

Staselig åpning av Gründerparken Vest

edit today

Torsdag 16. mars var en stor dag for Gründerparken. Åpningen ble foretatt av regjeringen ved statssekretær Morten Bakke. Tilstede var også fungerende fylkesordfører Pål Kårbø, og de tre ordførerne i Fjell, Sund og Øygarden, samt over 100 oppmøtte.

− Fremtidens arbeidsplasser vil bli skapt av mennesker som tør å ta en sjanse og som satser på egne evner, ideer og ressurser. Regjeringen heier på dere, sa Bakke før han avduket den flotte portalen.

Kommunene fikk ros

Hordaland er hardt rammet av arbeidsledighet, og det er behov for omstilling og nye arbeidsplasser i det lokale næringslivet.

−  Det er flott å se at flere aktører gikk sammen om å svare på regionens utfordringer ved å utvikle og etablere Gründerparken Vest. Jeg vil berømme de tre kommunene Fjell, Sund og Øygarden, som sammen med Gode Sirklar, Vest Næringsråd og Sartor Senter, har gjort dette mulig. Jeg har stor tro på at dette kan bli fødestedet for mange nye bedrifter og arbeidsplasser i fremtiden, sa statssekretæren.

AVDUKING: Portalen i rustfritt stål viser en oversikt over alle leietakerne til Gründerparken. Er din bedrift neste mann på tavlen?
AVDUKING: Portalen i rustfritt stål viser en oversikt over alle leietakerne til Gründerparken.

Står sammen om vekst og utvikling

− Gründerparken er et resultat av et godt samarbeid mellom kommunene og næringslivet. All honnør til kommunene som stiller opp og bidrar økonomisk slik at Gründerparken ble mulig å etablere, roset Thomas Skålnes, styreleder for Vest Næringsråd.

I tiden fremover vil også Gode Sirklar ha en viktig rolle i utviklingen av Gründerparken Vest.

− Det er ikke så mye kommunene kan gjøre for å skape flere arbeidsplasser, men vi kan legge til rette. Gründerparken er et næringstiltak som viser at vi har felles ambisjoner for vekst og utvikling i denne regionen, sa Tom Georg Indrevik, varaordfører i Fjell og styreleder for Gode Sirklar.

Indrevik takket også Per C. Aarsand i Vest Næringsråd, Hordaland Fylkeskommune og de tre kommunene.

- VIKTIG Å LEGGE TIL RETTE FOR NÆRINGSLIVET: Tom Georg Indrevik, varaordfører i Fjell og styreleder i Gode Sirklar, talte under åpningen av Gründerparken.
– VIKTIG Å LEGGE TIL RETTE FOR NÆRINGSLIVET: Tom Georg Indrevik, varaordfører i Fjell og styreleder i Gode Sirklar, talte under åpningen av Gründerparken.

Flere bilder av Gründerparken:

PORTAL I RUSTFRITT STÅL: -  Det er viktig å synliggjøre godt håndverk i Gründerparken. Portalen representerer det ypperste av industrihåndverk, sier Per C. Aarsand om den flotte tavlen fra Karlsen & Sønn.
PORTAL I RUSTFRITT STÅL: –  Det er viktig å synliggjøre godt håndverk i Gründerparken. Portalen representerer det ypperste av industrihåndverk, sier Per C. Aarsand om den flotte tavlen fra Karlsen & Sønn.
MODELL AV TROLL A: Gründerparken har fått låne en modell av Troll A-plattformen som er verdens tyngste - 1 million tonn.
MODELL AV TROLL A: Gründerparken har fått låne en modell av Troll A-plattformen som er verdens tyngste – 1 million tonn.
Gründerparken begynner å ta form.
Gründerparken begynner å ta form.
MODERNE UTSTYR: Gründerparken er på 500 kvadratmeter og disponerer 10 kontorer for utleie, 3 lagerkontor, 2 møterom, samt spiserom/kjøkken. Her ser du konferanserommet.
MODERNE UTSTYR: Gründerparken er på 500 kvadratmeter og disponerer 10 kontorer for utleie, 3 lagerkontor, 2 møterom, samt spiserom/kjøkken. Her ser du konferanserommet.

 

 

 

Les også

keyboard_arrow_up