MARITIMT DESIGN: Nils-Ivar Honningdal er daglig leder på Basecamp. Årets juleblomst blir laget av Blomsterlycke på Sartor Storsenter.

Støtt Juleblomstaksjonen 2016

edit today

– Årets juleblomst har maritimt design. Vi tilbyr også allergivennlige oppsatser til samme pris, opplyser Nils-Ivar Honningdal, som er daglig leder på Basecamp.

Bestillingsfristen er satt til fredag 2. desember. Klikk her for å bestille!

– Vi kan levere juleblomsten fra uke 49 eller etter avtale. Blomsterlycke leverer på døren til bedrifter som bestiller, sier Honningdal.

JULEBLOMSTAKSJONEN 2016: Her ser du årets juleblomst.

JULEBLOMSTAKSJONEN 2016: Her ser du årets juleblomst.

Inntektene går til Basecamp RePro

Hva med å bytte ut den tradisjonelle julegaven til dine ansatte med en juleblomst fra Basecamp? Eller gi bedriftens samarbeidspartnere en hyggelig oppmerksomhet?

Også i år inviterer VNR  bedrifter til å støtte en god sak gjennom «Juleblomstaksjonen 2016», og inntektene vil nok en gang gå til Basecamp. Pengene skal gå til det nye sykkelverkstedet Basecamp RePro.

Basecamp ungdomsdiakonitiltak (forkortet til Basecamp) er et forebyggende tiltak for ungdom mellom 13 og 20 år. Fokus er på ungdom som oppholder seg mye på Sartor Storsenter og som per i dag ikke nytter seg av organisert ungdomsarbeid og som er i risikosonen for å starte med rus og/eller kriminalitet.

– Prosjektet får støtte fra Arbeids- og velferdsdirektoratet, men er ikke fullfinansiert, forteller Honningdal.

Sykkelverkstedet tar imot sykler folk ikke lenger vil ha, setter dem i stand og selger dem for en rimelig pris. Det er også mulig for kunder å levere sykkelen sin til service og reparasjoner.

– Dette er med på å gi ungdommene en meningsfull hverdag. Vi tilbyr også veiledning, kan følge dem opp, skaffe arbeidspraksis og motivere dem videre, sier Honningdal.

Mer info om juleblomsten

  • 1 blomst kr. 1 000,-
  • 5 blomster eller flere kr. 900,- pr stk
  • 10 blomster eller flere kr. 800,- pr stk.
  • Velg om du vil ha vanlig eller allergivennlig blomsteroppsats.
  • Utlevering skjer fra uke 49 eller etter avtale

Du kan bestille blomster på vnr.no eller sende epost til nils.honningdal@fjell.kommune.no eller ring/ SMS til 99 46 88 70

Les også

Meny