Tess + Smart Utleie = sant

edit today
Samme sted, samme inngangsdør og samme eiere. Tess har kjøpt seg inn i Smart Utleie og flyttet sammen på Ågotnes.

– Alle som handler hos Smart Utleie er potensielle kunder for Tess også. Dette går som hånd i hanske begge veier, sier Stian Telle, kundeansvarlig i Tess.

Ved å bli samlokalisert med Smart Utleie håper Tess de kan si velkommen til nye kundegrupper i butikken i Bleivassvegen.

– Dette kan gjøre at vi får flere kunder inn på plassen vår og inn i butikken. Kunder som normalt sett ikke kommer til oss får sett hva vi kan tilby, sier avdelingsleder Geir Arne Torsvik.

500 maskiner

Tess er Norges fremste tekniske faghandel med spesialkompetanse på drifts- og vedlikeholdsprodukter og slanger til alle formål. Bedriften er driftskritisk leverandør for kunder innen olje og gass, havbruk, entreprenører, industri og offentlig forvaltning med 130 servicesentre rundt i landet.

Smart Utleie ble etablert i år 2000, har en maskinpark på 500 maskiner, og hovedkontor på Kokstad. At giganten Tess har kjøpt 77 prosent av aksjene gir håp om uante muligheter.

– Tess er etablert i hele Norge. Det kan hjelpe oss å vokse videre, sier Alexander Paulsen, salgsansvarlig i Smart Utleie.

Sparer transportutgifter

Målet er å skape synergieffekter av hverandre. Men et stort mål er også å etablere seg som en serviceinnstilt utleier næringslivet i Øygarden ikke kan gå forbi. I avdelingen på Kokstad er over 90 prosent av kundene fra proffmarkedet.

– Vi ønsker å være synlige, og vi har etablert oss her på Ågotnes for å være tilgjengelige. Vi leier ut maskiner herfra, og det gir kundene lavere kostnader for eksempel til transport, sier Paulsen.

– Vi kan spare bedriftene fra å sende to mann ut av kommunen i et par timer for å hente en lift. Det ordner vi herfra, sier daglig leder Svein Kristian Lekven i Smart Utleie.

SPENNENDE SATSING: – Vi håper næringslivet ser verdien av å ha en maskinutleier lokalt. Det kan spare bedriftene for tid og transportutgifter, og er dermed mer bærekraftig, sier daglig leder i Vest Næringsråd, Rikard Toft Ledang.

Les også

keyboard_arrow_up