En riktig god jul ønskes fra alle oss i Vest Næringsråd! Silje Ulveseth (kommunikasjonsansvarlig), Henning Hauso (daglig leder) og Andrea Øvretveit (medlemsansvarlig).

Vest Næringsråd med full fart inn i 2018

edit today

Fjell, Sund og Øygarden står foran en spennende tid.  Det skjer mye positivt fremover – ny infrastruktur, kommunesammenslåing og tildeling av viktige kontrakter innen olje- og gass.

Lokalisering av mottaksanlegget for karbonfangst på Kollsnes innebærer en milliardinvestering i regionen.

Et sterkt og synlig VNR

Gjennom medlemsundersøkelsen og gode samtaler med mange medlemmer, er vi godt forberedt til å videreutvikle VNR de neste årene.

– VNR trenger også å fornye seg, derfor vil vi ha en strategi- og merkevareprosess i vinter hvor vi vil reise spørsmål om hvordan vi vil videreutvikle VNR, posisjonere oss og samtidig sikre et godt tilbud for våre medlemmer, sier Henning Hauso, daglig leder i VNR.

Regionen trenger en sterk stemme på vegne av næringslivet, og kommunene inn mot regionale og nasjonale myndigheter. VNR vil derfor styrke samarbeidet inn mot offentlige myndigheter og kompetansemiljøene i Bergen og omegn.

– Vi har ambisjoner om å styrke det næringspolitiske arbeidet, og utvikle et bredt fagtilbud. Digitalisering og effektivisering for bedrifter er noen av temaene vi nå setter fokus på. Vi samarbeider også tett med ledelsen i kommunene for at næringslivet blir ivaretatt i fusjonsprosessen og arrangerer politiske debattmøter, forteller Henning.

Spennende planer for 2018

Vår aktivitetskalender for 2018 begynner å fylles opp og mange datoer er plass.

Vi vil tilby våre medlemmer et bredt faglig tilbud gjennom våre samarbeidspartnere, og det er bare å ta kontakt hvis du har forslag til aktuelle tema eller bidrag.

–  I april skal vi ha et Digitaliseringscruise til Danmark, hvor temaet er hvordan bedrifter kan digitalisere og effektivisere virksomheten for å styrke konkurranseevnen.

Høstefesten er satt til 29. november på Panorama Hotell & Resort. Det jobbes med å legge grunnlaget for å arrangere en stor næringslivskonferanse samme dag med foreløpig arbeidstittel «Øygarden-konferansen 2018 – muligheter i vest».

– Ambisjonen er at konferanse skal være med å løfte regionen, og sette agenda fremover, avslører Henning.

Vi håper å se deg på våre møter og konferanser også i 2018!

Kom gjerne med innspill og idéer

Henning har allerede rukket å drikke kaffe med mange medlemmer, og har fått masse gode innspill som vi vil ta med oss inn i 2018.

– Jeg er fortsatt kaffetørst, så det er bare å ta kontakt om du vil slå av en prat, oppfordrer Henning, som gjerne vil bli kjent med alle medlemsbedriftene.

Tusen takk til alle våre medlemmer i Vest Næringsråd, som støtter opp om våre aktiviteter. Vi ser frem til et spennende år!

 

Les også

Meny