Fra Industrikafeen 23. februar.

Vil ha lederne på skolebenken

edit today

Les også: Sammen kan dere kapre flere store jobber Ledertreningsprogrammet til Verkstedsgruppen VNR ble lansert på Industrikafeen 23. februar. Det er først og fremst rettet mot førstelinjeledere, prosjektledere, produksjonsledere, formenn og baser, men passer også for andre som ønsker å kvalifisere seg for lederoppgaver. Kurset er for medlemsbedriftene til Verkstedsgruppen. – Vi setter ikke i gang dette kurset uten at vi vet at det er tilstrekkelig interesse for det, sier Trond Wisnes Nilsen, leder for Verkstedsgruppen VNR.

Treff andre ledere

Kurset vil gå over fire samlinger på fire timer hver, fordelt på tre ettermiddager i tidsrommet mars – mai. Personer som ønsker å delta kan sende en e-post til vnr@vnr.no. – Det er dessuten en god anledning til å bli kjent med andre ledere på Sotra, påpeker Wisnes Nilsen.   Det er selvkostprinsippet som gjelder. Reise- og overnattingskostnader blir det ikke.

Nytt ledernettverk

Kurset kan være starten på noe helt nytt i VNR-sammenheng. – Burde ikke alle VNRs medlemmer få adgang til å delta på et slikt lederkurs? – Det er svært positivt at Verkstedsgruppen tar initiativ til dette kurset. Vi ønsker på sikt å få etablert et ledernettverk i Vest Næringsråd – for alle VNRs medlemmer. Man har gode erfaringer med det i nordhordland og jeg tror det kan være interesse for det også i vår region, sier VNR-leder Per C. Aarsand.

Les også

Meny