Årets Bedrift 2015

edit today

– Vi er stolte over at vi har hovedkontor på Sotra – og distriktskontor i Oslo, sa daglig leder Bent Inge Storheim da han mottok prisen for Årets Bedrift 2015 på VNRs høstfest i går kveld.

Se filmpresentasjonen av de nominerte til Årets Bedrift 2015! Produsert av Apagon Film

I sterk konkurranse med Sotra Bil, Acos, APIteq, Periferifestivalen og Cornelius, var det Acos som stakk av med den prestisjetunge hederstittelen. Bak kåringen står DNB, Sparebanken Vest, Nordea og Vest Næringsråd.

– Jeg vet at det er mange som blir stolte nå. Vi har skapt mange teknologiarbeidsplasser på Sotra, hvor vi har vårt hovedkontor. Distriktskontoret er i Oslo, sa daglig leder Bent Inge Storheim med et bredt smil, til stor applaus fra de 130 deltakerne på Høstfesten.

Trangt nåløye

Varaordfører Tom-Georg Indrevik overrakte prisen. Juryen har bestått av revisor Knut Inge Sylta, Fjell-ordfører Marianne Bjorøy og VNR-leder Per C. Aarsand.

– Prisen henger høyt, det er kun noen få utvalgte bedrifter som klarer å komme gjennom nåløyet, sa han og la til at kåringen kanskje er viktigere enn noen gang. Det er nå vi må tenke nytt og være innovative.

Teknologibedrift

– Det startet i et uthus på Sotra og vi har i dag over hundre ansatte på Straume. Vi leverer teknologi til halvparten av alle norske kommuner og alle departementer, unntatt forsvarsepartementet. Vi er med og holder samfunnshjulene i gang, sa Storheim.

Les også: Tjener millioner på andres papirer

Fakta om kåringen

  • «Årets Bedrift» er en hederspris som årlig deles ut til en bedrift i regionen som har utmerket seg spesielt, og som oppfyller gitte kriterier. Prisen ble første gang delt ut i 1998. Se hvem som har vunnet tidligere
  • Kåringen finner sted på Høstfesten til Vest Næringsråd 5. november på Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen
  • Juryen består av revisor Knut Inge Sylta, VNR-leder Per C. Aarsand og Marianne Bjorøy, påtroppende ordfører i Fjell

 

Les også

Meny